reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej.
Ja wczoraj Rennie na zgage brałam [emoji55]
Wczoraj dopadła mnie tachykardia, byłam na ekg. Muszę z moim lekarzem pogadać o tym. Bo uczucie niezbyt fajne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
o kurczę współczuję :( koniecznie porozmawiaj!

Oby zgaga Was nie dopadla! ta co wcześniej,a ta co teraz mnie dopada to jest dramat !!! wczoraj znowu woda z łyżeczką sody i spokój ;)

Dzisiaj wizyta na 18 lekki stresik się zaczyna. Mam za małą hemoglobinę i hematokryt

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Kciukasy za dzisiejsze wizyty, oby kolejne pozytywne wiadomości :)

U mnie bobo sie rusza i czuje go już od jakiegoś czasu, nawet mąż poczuł jak położył rękę na brzuszku :)

Ja miałam nisko łożysko w 13 tygodniu i w poniedziałek na połówkowy dowiem sie czy sie podniosło.

A moze głupie pytanie zadam :) jak wyglada badanie połówkowe? Tak samo jak w I trymestrze?
Tak , tak samo tzn ogląda sobie dodatkowe rzeczy i przynajmniej u mnie ma mietrzyć szyjkę [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Oby zgaga Was nie dopadla! ta co wcześniej,a ta co teraz mnie dopada to jest dramat !!! wczoraj znowu woda z łyżeczką sody i spokój ;)

Dzisiaj wizyta na 18 lekki stresik się zaczyna. Mam za małą hemoglobinę i hematokryt

Ja tez mam za niską hemogobinę i hematokryt.. walcze z tym i nic. Od samego poczatku ciazy tak mam i biore coraz wiecej zelaza i nic :/ chyba to zelazo mi się nie wchłania po prostu..

Paulina nie łam się też mam anemię, to nic strasznego [emoji16][emoji16][emoji16] tylko żelastwo jeść muszę

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Hematokryt w ciąży jest troszkę niższy i to normalne bo zwiększa się objętość krwi. Więc jak niedużo poniżej normy to się nie stresuj.

reklama
Ja juz od ...moze miesiaca odpuscilam sobie sexik. Unikam stawiania sie macicy a przy sexiku ona wlasnie dostawala takiego skurczu.

Wczoraj moja dziewczynka chyba pietami kopala mnie w dół jakby w szyjke :)

A ja mam chwilami wrazenie ze moja macica jest w roznym polozeniu. Nie jest juz nisko. Tam zawsze jest miekko a macica jest raz 2 raz 4 palce nad pepkiem. Chyba że to twarde jak sie napina to zoladek ale przy dotyku wydaje sie jedna caloscią a nie czyms oddzielnym.

Do góry