reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Hej.
Ja wczoraj Rennie na zgage brałam [emoji55]
Wczoraj dopadła mnie tachykardia, byłam na ekg. Muszę z moim lekarzem pogadać o tym. Bo uczucie niezbyt fajne

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
o kurczę współczuję :( koniecznie porozmawiaj!

Oby zgaga Was nie dopadla! ta co wcześniej,a ta co teraz mnie dopada to jest dramat !!! wczoraj znowu woda z łyżeczką sody i spokój ;)

Dzisiaj wizyta na 18 lekki stresik się zaczyna. Mam za małą hemoglobinę i hematokryt

reklama
Dzień dobry dziewczyny:)
Kciukasy za dzisiejsze wizyty, oby kolejne pozytywne wiadomości :)

U mnie bobo sie rusza i czuje go już od jakiegoś czasu, nawet mąż poczuł jak położył rękę na brzuszku :)

Ja miałam nisko łożysko w 13 tygodniu i w poniedziałek na połówkowy dowiem sie czy sie podniosło.

A moze głupie pytanie zadam :) jak wyglada badanie połówkowe? Tak samo jak w I trymestrze?
Tak , tak samo tzn ogląda sobie dodatkowe rzeczy i przynajmniej u mnie ma mietrzyć szyjkę [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Oby zgaga Was nie dopadla! ta co wcześniej,a ta co teraz mnie dopada to jest dramat !!! wczoraj znowu woda z łyżeczką sody i spokój ;)

Dzisiaj wizyta na 18 lekki stresik się zaczyna. Mam za małą hemoglobinę i hematokryt

Ja tez mam za niską hemogobinę i hematokryt.. walcze z tym i nic. Od samego poczatku ciazy tak mam i biore coraz wiecej zelaza i nic :/ chyba to zelazo mi się nie wchłania po prostu..

Paulina nie łam się też mam anemię, to nic strasznego [emoji16][emoji16][emoji16] tylko żelastwo jeść muszę

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Hematokryt w ciąży jest troszkę niższy i to normalne bo zwiększa się objętość krwi. Więc jak niedużo poniżej normy to się nie stresuj.

reklama
Ja juz od ...moze miesiaca odpuscilam sobie sexik. Unikam stawiania sie macicy a przy sexiku ona wlasnie dostawala takiego skurczu.

Wczoraj moja dziewczynka chyba pietami kopala mnie w dół jakby w szyjke :)

A ja mam chwilami wrazenie ze moja macica jest w roznym polozeniu. Nie jest juz nisko. Tam zawsze jest miekko a macica jest raz 2 raz 4 palce nad pepkiem. Chyba że to twarde jak sie napina to zoladek ale przy dotyku wydaje sie jedna caloscią a nie czyms oddzielnym.

Do góry