reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Napisałam delikatnie, tak zakaz seksowania miałam na myśli :)

Pocieszę Was, bo ja mam zakaz od początku ciąży, zapewne już do końca..

Agusia, Paulyna kciuki za wizytę.
AGA6 witaj! Gratuluję corki!
Ja właśnie śmigam na badania.
Dziękuję :)
I podziwiam za porę badań.. ja wcześniej niż 9 nie wychodze i się nie umawiam :p taki śpioch się ze mnie zrobił.

A czemu jeśli mogę spytać?

Witam się, powodzenia na badaniach i wizytach.
Mój Jasiek jakiś dziś niemrawy. Niby się rusza ale jakoś oszczędnie. Nawet kawa go nie obudziła.

Szyjka macicy skrócona do 26 mm :( leżę 'plackiem'.. moje spacery ograniczają się do wc oraz kuchni jeżeli akurat nie ma kto mi jedzonka zrobić :(

Dzień dobry dziewczyny:)
Kciukasy za dzisiejsze wizyty, oby kolejne pozytywne wiadomości :)

U mnie bobo sie rusza i czuje go już od jakiegoś czasu, nawet mąż poczuł jak położył rękę na brzuszku :)

Ja miałam nisko łożysko w 13 tygodniu i w poniedziałek na połówkowy dowiem sie czy sie podniosło.

A moze głupie pytanie zadam :) jak wyglada badanie połówkowe? Tak samo jak w I trymestrze?

Aga normalnie Ci współczuje :/ i to tyle czasu :(
Seks seksem, jakoś przeżyjemy dla naszego maleństwa tylko to ciągłe leżenie.. a za pasem odbiór kluczy i szykowanie mieszkania.. chciałabym się wyrobić z wyprowadzką do narodzin Amelki ale mąż bez mojej pomocy może się nie wyrobić :(

Dzień dobry dziewczyny:)
Kciukasy za dzisiejsze wizyty, oby kolejne pozytywne wiadomości :)

U mnie bobo sie rusza i czuje go już od jakiegoś czasu, nawet mąż poczuł jak położył rękę na brzuszku :)

Ja miałam nisko łożysko w 13 tygodniu i w poniedziałek na połówkowy dowiem sie czy sie podniosło.

A moze głupie pytanie zadam :) jak wyglada badanie połówkowe? Tak samo jak w I trymestrze?

Moja Amelka codziennie rano się ze mną i mężem wita kopniakami ;) dziś nie było inaczej :p
Moje połówkowe wyglądało jak zwykłe usg tyle że dzidzia musiała się dobrze ułożyć żeby gin mogła ją pomierzyć i posprawdzać wszystko więc trwało to chwilkę dłużej, no i na koniec dostałam cały wydruk z wymiarami ;)

reklama
U mnie połówkowe wyglądało bardzo podobnie. Jedyna różnica, to czasowo trochę dłużej trwało, bo lekarz kilkukrotnie mierzył różne parametry maluszka :)

Mój Marcinek podobnie. Jak tylko zadzwoni budzik, to robi sobie poranną gimnastykę zanim mama wstanie do pracy

Do góry