reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Bóle w ciąży są normalne. Niestety, im dalej tym mocniej boli, ciągnie, kłuje... jeśli coś bardzo zaniepokoi to wiadomo - jeśli jest opcja to tel.do gina albo IP.
Ale ból dobrze wyciszyć nospą, magnezem, ciepłą (ale nie gorącą) kąpielą, odpoczynkiem. Jeśli wtedy nic nie działa to nie ma się już na co oglądać i lepiej jechać i sprawdzić co się dzieje.

Mnie też coś tam czasem zakuje ale nie strasznie. Wczoraj na badaniu było wszystko Oki więc się niemartwie. Gin mówiła że boki mogą ciągnąć i pępek tez. Ale szyjke mam ponad 4cm wąska i zamknięta. Łożysko z przodu bez oznak przodowania. Więc chyba wszystko Oki.
Jak bardzo ból dokucza to dzwon do gin, niema co czekać i się martwic, lepiej czasem być nadgorliwym.

Byłam dziś na ciuszkach [emoji3]
1478787002-1d1mld.jpeg
1478787009-1d1mld.jpeg
1478787018-1d1mld.jpeg

I jeszcze kupiłam 2 spiworki, większe bo na roczek I półtora ale będą na przyszłość, niemoglam się powstrzymać [emoji4]
1478787112-1d1mld.jpeg
1478787118-1d1mld.jpeg

super śpiworki :)
ja też mam jeden z ciuszka :D a dzisiaj tez byłam i kupiłam niedrapki i 2 pajace :)
a sobie sweterek :D

dzięki dziewczyny za info, w moim szpitalu na pewno nie ma znieczulenia przy porodzie :/ także nastawiam się na bolesność, którą trzeba znieść :p

Ja sie wczoraj z fb dowiedziałam ze kuzynka o rok młodsza tez będzie mieć maluszka co prawda pewnie nie wcześniej niż w lipcu sierpniu bo na usg to widać pierwsze tyg ale widać ze sie jej udzieliło...co prawda nie mamy lepszego kontaktu ale rodzina to rodzina...

reklama
Co do kasy to dramat,bo we wrzesniu kupilismy auto i teraz dokupilismy wczoraj opony zimowe+felgi i jeszcze lozyska do wymiamy (200zl jedno sama czesc...mam nadzieje ze jedno jest zużyte jak wojek slyszal a nie wiecej heh) do tego mikolaj zaraz i swieta,sylwester.heh

Nie bylo mnie tu wczoraj caly dzien i dzisiaj dopiero dotarlam. Ale naprodukowalyscie!

Ja mialam dzisiaj wizyte[emoji3] szyjka dlugasna,lozysko na przodzie,ruchow dalej nie czuje,dzidzia glowke i brzuszek ma idealnie jak na om,nie wiem ile waży ale 19.11 mam polowkowe to sie dowiem[emoji3]

U mojej kol(urodzila13 dni po terminie) 2 razy oxy,balonik i nic hehe

Czarownica gratki!

f2w3d5qp85p79npu.png

Do góry