reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
agnieszkaala ja mam na 27 marca ;) sam koniec ;) gdzie kupujesz tę farbę Soraya?

Ja na tę wizytę robiłam mocz, morfologie, ALT, kwasy żółciowe i CRP A no i cytologię. Na następną nie mam nic zlecone, a glukoze mam zrobić przed 7 XII czyli przed wizytą u diabetologa.
O też mam 27go [emoji12]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio jak leżałam w szpitalu, to rodziły kobietki... same po terminie. Coś te dzieciaczki nie chcą na świat tak szybko wychodzić.
No właśnie ciągle słyszę i czytam o wywoływanych porodach....[emoji16] Co się stało z odejściem wód i skurczami w domu... Tylko oxytocyna i oxytocyna. [emoji107] Ja to chcę jak w filmie wody na posadzkę, skurcze, szpital 10 minut i Grzesio [emoji6] [emoji12] i tulimyyyy [emoji173]

No właśnie ciągle słyszę i czytam o wywoływanych porodach....[emoji16] Co się stało z odejściem wód i skurczami w domu... Tylko oxytocyna i oxytocyna. [emoji107] Ja to chcę jak w filmie wody na posadzkę, skurcze, szpital 10 minut i Grzesio [emoji6] [emoji12] i tulimyyyy [emoji173]

hehe też bym tak chciała, boję się bóli krzyżowych, chociaż na ból mega wytrzymała jestem, ale no wiadomo :p

Ja w czwartek za tydzień mam wizytę u mojego ginka, a w piątek następnego dnia połówkowe, także 2 dni z rzędy dzidzie podejrzymy :)

hehe też bym tak chciała, boję się bóli krzyżowych, chociaż na ból mega wytrzymała jestem, ale no wiadomo[emoji14]
Ja w czwartek za tydzień mam wizytę u mojego ginka, a w piątek następnego dnia połówkowe, także 2 dni z rzędy dzidzie podejrzymy :)
Będziemy miały porody jak w simsach [emoji16]

Żeby te oxytocyny jeszcze działały . Koleżanka leżała 7 dni i wyczerpała limit możliwości wywołania porodu. I skończyło się na CC. A fakt porody filmowe to już raczej rzadko spotykane.

Żeby te oxytocyny jeszcze działały . Koleżanka leżała 7 dni i wyczerpała limit możliwości wywołania porodu. I skończyło się na CC. A fakt porody filmowe to już raczej rzadko spotykane.
No właśnie, to tortury jakieś ! Rozumiem będzie bardzo bolało ale żeby pare dni !!!! Skandal !!!! Męczą kilkanaście godzin czekając na rozwarcie, potem na skurcze potem przyj i radz sobie sama [emoji4] anestezjolog zajęty wię znieczulenie jest ale nikt nie poda... Więc żyję marzeniem o porodzie filmowym dwa parcia i juuuu [emoji119]

Eh, też miałam wywoływany w sumie... przy badaniu w szpitalu położnej pękł pęcherz i wody poszły. Potem oxy bo nie chciało rozwarcie iść... masakra, zeby tak teraz samo się zaczęło

reklama
agnieszkaala ja mam na 27 marca ;) sam koniec ;) gdzie kupujesz tę farbę Soraya?.

Ja kupuje w Rossmann. Teraz mam kolor miodowy blond. Z natury jestem brunetka i pięknie pokryła mi ciemne włosy

Co do porodu to kazdy inny. Oby każdej z nas był szybki i bez komplikacji. Niektóre szybko rodzą. Mojego męża kuzynka chudzinka a ledwo dojechała do szpitala (30 km) miała a już pełne rozwarcie i urodziła na IP 4,5 kg dziecko. Więc zdarzają się ekspresowe porody

Do góry