reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jolka Ale ładny brzuszek. Ja bym słuchała lekarza. Ja chorowalwm tylko na ospe więc teraz liczę, że moje dzieci w placówek niczego nie przyniosą.

Aneta witaj!

Paulyna pokaż łowy. Ja też lubiec odnajdowac perełki w lumpku. Narobiłaś mi smaka na Wafla. Może na weekend zrobie. Za mną dzisiaj pierniki chodziły.

Jego baba U mnie jak się potwierdzi dziewczynka to też Lilianka będzie.

Ja tatara nie lubię a sushi nie jadłam. Mąż był kiedyś w pracy na imprezie w barze sushi i mi tak obrzydzil ze nawet nie mam ochoty iść. Ja za to łososia lubię i kupiłam na jutro do sałatki wędzonego i teraz zastanawiam się czy to jeść.

Ja dzisiaj wróciłam z pracy jakąś padnieta i odbiła. Boli mnie kręgosłup i brzuch.

Ja mam psa ale na podwórku, a w domu mamy jaszczurke.

Ja w wolnych chwilach dużo czytam.

Ja polowkowe mam 14 listopada a do swojego gina idę 22 listopada.

IMG_20161103_172327.jpg
a to my z dzis tuz przed wyjsciem ;) (20+6)
co do swinki to ja strasznie zle ja znioslam na tyle ze mimo ze to bylo 20 lat temu to do dzis pamietam, wiec na bank bym nie ryzykowala ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• IMG_20161103_172327.jpg
    IMG_20161103_172327.jpg
    59,1 KB · Wyświetleń: 226
A wgl to co te dziecko z pierwszego linku ma do włosków przyczepione na pierwszych zdjęciach? Jakiś sznureczek z białą końcówką do włosków. Po co? Wiecie może?

Właśnie przed chwilą kurier przyniósł mi detektor tętna płodu co go zamówiłam niedawno. Od razu przetestowałam. Piękna sprawa móc kontrolować bicie serduszka w domu... Zrobiłam mały teścik :D Taki z muzyką... Chciałam sprawdzić słuch. I to działa! Masakra ja znowu ryczę :'D I ja nie wiem czy to hormony czy ja już taka głupia jestem ale tętno się podnosiło jak włączałam muzykę w słuchawkach i uspokajało kiedy wyłączałam...
Ja chyba jestem w raju... :') Uszczypnijcie mnie bo to sen się dzieje...

reklama
Do góry