JegoBaba
Fanka BB :)
Raczej w środku, nie widzielibyśmy bo był pod ręką tatusia i raczej gdyby nie ta ręka to byśmy nie wyczuli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem.na wieczor jak zjem zbyt łakomie kolacje wtedy jest w brzuchu jeszcze ciasniej i stanik musze poluznic w obwodzieDziewczyny, a czy bolą was żebra?
To byly kobiety robocopy wtedy bylo mniej chemii w jedzeniu... teraz ciagle cos z tymi ciazami...Moja teściowa wciąż powtarza ze ciążą to nie choroba i co ona tam nierobila do samego porodu itd... A teraz to się wszystkie tylko piescimy ze sobą. Ja nie wiem może kiedyś faktycznie były inne czasy i tym przyszłym mama jakoś latwiej się to ciąże przechodzilo...
hehehePaulyna a no tylko słuchanie mi zostajei przestan tak opisywac jedzenie bo ja chce sushi!!! Ehhh...
Ja rano też [emoji5] a tak się martwilismy [emoji6]My dziś zaliczyliśmy pierwszego kopniaczka Yuhuu
a ja trzy razy dłużej - bo od 15 lat też mam związek ze stomatologią ale od drugiej strony niż TyKolekcjonerka, tak pracowałam w gabinecie prawie 5 lat.