reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moja teściowa wciąż powtarza ze ciążą to nie choroba i co ona tam nierobila do samego porodu itd... A teraz to się wszystkie tylko piescimy ze sobą. Ja nie wiem może kiedyś faktycznie były inne czasy i tym przyszłym mama jakoś latwiej się to ciąże przechodzilo...
To byly kobiety robocopy :D wtedy bylo mniej chemii w jedzeniu... teraz ciagle cos z tymi ciazami...

Dziewczyny z tego co pamietam moj gin powiedzial ze ryby surowe moge jesc tylko nie mieso kurczak, swinka itp... tyle ze ja w ogole malo ryby lubie :)

Paulyna a no tylko słuchanie mi zostaje[emoji1] i przestan tak opisywac jedzenie bo ja chce sushi!!! Ehhh...

A tak w ogole to kto jeszcze bez ruchow jakis zostal(slabe tez sie licza jako ruchy juz[emoji12]). No ze kompletna cisza jak u mnie. Ktos ze mna czeka jeszcze?

f2w3d5qpptt6zal0.png

reklama
Do góry