reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
U mnie pojawił się śluz z krwią...obawiam się, że powtórzę scenariusz styczniowy...
Niekoniecznie, ja w pierwszej szczęśliwie donoszonej ciąży cały pierwszy trymestr plamilam, krwawiłam i właśnie bardzo wcześnie się to zaczęło - zaraz po pierwszym pozytywnym teście. W dwóch kolejnych, biochemicznych nie było plamienia poprzedzającego stratę tylko od razu się wszystko potoczyło. Także 🤞

Dzięki dziewczyny. Nie nastawiam się na nic, plamienia niestety są więc wszystko się wyjaśni jutro rano. Albo test będzie ciemniejszy albo nie. Jeśli nie - to oznacza że czekam na okres 🤷‍♀️🤷‍♀️ Natomiast zastanawia mnie jaką betę te testy musiały wyłapać, że już wczoraj wychodziły pozytywne... 🙀

reklama
Tak sobie myślę ...kurcze a biochem przypadkiem nie działa jak każda ciąża na początku ? Tzn. rośnie beta i później spada. Robisz testy od kilku dni i dopiero dzisiaj wyszły Ci kreski, czyli beta dopiero idzie w górę ? Może miałaś przesuniętą owulację 🤔
Wczoraj po południu dopiero wyszły bladzioszki. Nie wiem jak działa biochem, bo akurat tego jeszcze nigdy nie przechodziłam 🤷‍♀️🤷‍♀️ A owulkę nie wiem kiedy miałam. Mogło to być 13 dni temu, a mogło być 10

Do góry