KaMaLi
Fanka BB :)
zobaczysz jak jutro sikniesz na test Jak będzie ciemniała, to znaczy że jest dobrzeAlbo biochema
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczysz jak jutro sikniesz na test Jak będzie ciemniała, to znaczy że jest dobrzeAlbo biochema
Albo jednak wczesną! Może tego się trzymajmy, co? Skoro masz już to czarno na białym, a nie tylko bladoróżowo na białym, to wiesz co robić, a my wszystkie dalej trzymamy kciuki, żeby beta pięknie rosłaAlbo biochema
To teraz czekamy na szczęśliwe zakończenie . I jutro tescik z ciemniejszą kreską
Jest ciąża, kciuki za przyrost
Jutro sikaj a za dwa dni spuszczaj krew!! Będzie dobrze!!!!
Niekoniecznie, ja w pierwszej szczęśliwie donoszonej ciąży cały pierwszy trymestr plamilam, krwawiłam i właśnie bardzo wcześnie się to zaczęło - zaraz po pierwszym pozytywnym teście. W dwóch kolejnych, biochemicznych nie było plamienia poprzedzającego stratę tylko od razu się wszystko potoczyło. TakżeU mnie pojawił się śluz z krwią...obawiam się, że powtórzę scenariusz styczniowy...
a może nie może ona startuje!!! trzymam kciukiAlbo biochema
Tak sobie myślę ...kurcze a biochem przypadkiem nie działa jak każda ciąża na początku ? Tzn. rośnie beta i później spada. Robisz testy od kilku dni i dopiero dzisiaj wyszły Ci kreski, czyli beta dopiero idzie w górę ? Może miałaś przesuniętą owulacjęAlbo biochema
Wczoraj po południu dopiero wyszły bladzioszki. Nie wiem jak działa biochem, bo akurat tego jeszcze nigdy nie przechodziłam A owulkę nie wiem kiedy miałam. Mogło to być 13 dni temu, a mogło być 10Tak sobie myślę ...kurcze a biochem przypadkiem nie działa jak każda ciąża na początku ? Tzn. rośnie beta i później spada. Robisz testy od kilku dni i dopiero dzisiaj wyszły Ci kreski, czyli beta dopiero idzie w górę ? Może miałaś przesuniętą owulację