dosiasamosia
Fanka BB :)
@krasulkaa wszystkiego najlepszego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę!Laski potrzebuje Waszego oka! Zrobiłam na śpiocha, spojrzałam i mówię negatyw. Chciałam wyrzucić, ale tknęło mnie żeby iść do okna. Dla mnie coś tak prześwituje, ale to już chyba po czasie było, zanim wyszłam z łazienki. Co mówicie?
Powtórzę jutro rano, dziś cały dzień poza domemZ tymi testami robionymi na śpiocha tak jest Taki widok + Twoją intuicja= to się właśnie zaczyna powtórz jeszcze dzisiaj koniecznie test coś jest na rzeczy
Ja niedawno zamówiłam 5szt i wychodziło po 2,93zł - w sumie dzięki Twojej podpowiedzi @Kitsune, bo gdzieś już wcześniej polecałaś tę aptekę Ale niestety płaciłam za przesyłkę 10,90złDziewuszki, podrzucam taniusie testy z darmową dostawą
Apteka ALMAMED
Testy 2,90 za sztukę, a jak weźmiecie do tego Witaminkę D3 za 11,99 to dostawa jest za free, ALE TYLKO ORLEN PACZKĄ. I tak warto, bo sama dostawa to koszt w granicach 10-15zł
Zobacz załącznik 1616413