reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dużo tego było, chyba wszystkie możliwe hormonalne, plus wątroba plus nerki
Posiewy
Ja jestem „ozdrowieńcem” z endometriozy - wiadomo, że nie da się jej wyleczyć ale wyciszyć tak. Miałam operacje i po pół roku zaczęła wracać wiec powiedzieli, że kolejny raz trzeba będzie usuwać. Zaczęłam szukać info czym się żywi to paskudztwo i się okazało, że tak jak nowotwory żywi się cukrami. Wkładka domaciczna z progesteronem + dieta keto = po 9 miesiącach zero ognisk endometriozy. Warto spróbować odciąć węgle, produkty mleczne, gluten przy PCOS i endometriozie - już kilka osób spotkałam, którym pomogło. Teraz jestem na low carb ale cały czas muszę kontrolować czy endometrioza nie wraca.
Polip mi się przyplątał kilka miesięcy temu i niestety nie popisali się przy histeroskopii i okazało się że po zabiegu dalej był
Dużo tego wszystkiego przez te lata 😅

Jak udało Ci się opanować PCOS i hashi?
Jestem pewna, że już niedługo zobaczysz te upragnione 2 kreseczki 💪🏼❤️
U mnie PCOS stwierdzone tylko przez podwyższone androgeny i więcej pęcherzyków. Wydaje mi się, że jajniki lepiej wyglądają po inzoytolu.
A tarczyca nie pracuje źle, euthyrox biorę tylko dlatego, że TSH ma być poniżej 2.

Tak jak @Motylkowa! pytała, wchodziliście już w genetykę albo immunologię?

reklama
U mnie biało. Dopiero co pisałam, że na szczęście nigdy nie miałam kreski fabrycznej i jak na zawołanie, zobaczyłam cień cienia w sobotę na pinku. Żaden inny test już tego nie powtórzył, ale rozjechało mnie to emocjonalnie 😔
Przykro mi 😥 najtrudniejsze do ogarnięcia są rozdmuchane nadzieje 😞
Który dpo dziś u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry