reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Dużo tego było, chyba wszystkie możliwe hormonalne, plus wątroba plus nerki
Posiewy
Ja jestem „ozdrowieńcem” z endometriozy - wiadomo, że nie da się jej wyleczyć ale wyciszyć tak. Miałam operacje i po pół roku zaczęła wracać wiec powiedzieli, że kolejny raz trzeba będzie usuwać. Zaczęłam szukać info czym się żywi to paskudztwo i się okazało, że tak jak nowotwory żywi się cukrami. Wkładka domaciczna z progesteronem + dieta keto = po 9 miesiącach zero ognisk endometriozy. Warto spróbować odciąć węgle, produkty mleczne, gluten przy PCOS i endometriozie - już kilka osób spotkałam, którym pomogło. Teraz jestem na low carb ale cały czas muszę kontrolować czy endometrioza nie wraca.
Polip mi się przyplątał kilka miesięcy temu i niestety nie popisali się przy histeroskopii i okazało się że po zabiegu dalej był
Dużo tego wszystkiego przez te lata 😅

Jak udało Ci się opanować PCOS i hashi?
Jestem pewna, że już niedługo zobaczysz te upragnione 2 kreseczki 💪🏼❤️
U mnie PCOS stwierdzone tylko przez podwyższone androgeny i więcej pęcherzyków. Wydaje mi się, że jajniki lepiej wyglądają po inzoytolu.
A tarczyca nie pracuje źle, euthyrox biorę tylko dlatego, że TSH ma być poniżej 2.

Tak jak @Motylkowa! pytała, wchodziliście już w genetykę albo immunologię?

reklama
U mnie biało. Dopiero co pisałam, że na szczęście nigdy nie miałam kreski fabrycznej i jak na zawołanie, zobaczyłam cień cienia w sobotę na pinku. Żaden inny test już tego nie powtórzył, ale rozjechało mnie to emocjonalnie 😔
Przykro mi 😥 najtrudniejsze do ogarnięcia są rozdmuchane nadzieje 😞
Który dpo dziś u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry