reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
a więc tak , po 8 złożył papiery w konsulacie , pan przejrzał papiery , zapytał kiedy sie poznaliśmy , kiedy sie widzieliśmy i kiedy zaszłąm w ciąże , na co mój Aykut odpwiedział zgodnie z prawda , poczym pan powiedział , paszport zostaje , po przylocie do PL prosze okazać paszport i zaproszenie , od kiedy chce pan wize - na co mój głupol odpowiedział - od zaraz bo i tak długo czeakałem - na co pan powiedział - prosze zgłosić sie jutro po paszport aaa i gratuluję waszych ''owocnych wakacji w czerwcu '' - mój głupol lekko zczerwieniał , odpowiedział dziekuje i już pisal sms do mnie -'' canim on 99% tomorrow i have wisa i am very excite now ''

karolcia
nie martw sie, wszystkie malzenstwa maja czasami swoje ciche dni.

U nas z kolei po urodzeniu sie maluszka duzo sie zmienilo. Juz mnie moj luby 'na rekach nie nosi', o kwiaty to musze prosic i najczesciej i tak nic z tego. Tylko praca, praca, kasa...... a ja juz nie czuje sie jak atrakcyjna kobieta. Jestem zwykla mamka i zle mi z tym.

Wyczytalam, ze jestes po turkologii. Z czego sie uczyliscie? Ja 2 lata temu chodzilam na prywatne lekcje do dzieczyny, ktora ukonczyla turkologie. Przerabialysmy jej ksiazki. Bylo zdaje sie 6 czesci. Niestety nie wiem jak okladka wygladala. Ja utknelam przy drugiej po tym jak wyemigrowalam. Byly to wprawdzie kserowki. Zeskanowalam je i mam teraz w wersji on=line :). Naprawde trudno znalezc ksiazki do nauki . A ja tak bardzo chce sie uczyc.

wow:szok:, Kiki- skoro masz te ksiazki online, to moze udaloby sie je jakos tu nam podeslac, bo wiele z nas chcialoby sie uczyc tureckiego;-)... ja probowalam cosik zalatwic tutaj, ale z j. tureckim to nieziemsko trudna spr. mam 2 ksiazki, nawet 2 plytki, ale to na nie wiele sie zdalo...
Karolcia, przepraszam, ze tak pozno, ale tak ciezko mi sie pozbierac po wyjezdzie Ahmeta:-(. tak jak obiecalam, bylam w bibliotece- niestety nie mam dobrych wiesci- pani byla nader uprzejma, ale niestety ksiazki, ktore podalas, sa specjalistyczne i nie maja ich na stanie:no:. polecila biblioteke uniwersytecka, ale okazuje sie , ze dostep do niej maja jedynie studenci... przykro mi, ze nie moglam Ci pomoc:baffled:. mam nadzieje, ze Renii sie udalo... buziaki:-D

hej dziewczyny ja rozkwitam :):)
własnie sie sie pakuje,,,
jutro bede juz w drodze do berlina... a wieczorem ze Serdarem...
przede mna 5 dni z nim :D:D:D
jupiiiii
w sobote henna night a w niedziele ślub....
hmm jestem ciekawa jak bedzie... jak moja "ukochana" tesciowa mnie ugości....
boshee....
sluchajcie jaki ona świr...
kazała serdarowi ułożyć drugie łóżko u niego w pokoju żebyśmy nie spali razem :p:p
oczywiście ze skorzystamy z tego drugiego wyra ::p:p
na bank:p:p
nic lece
jesczez przede mna dlugiii dzien na uczelni:p:p:p
ale ide tam zeby tylko zaznaczyc obecność....
bo myślami jestem juz far a way........
:):):)
moze uda mi sie jak bede w istanbule znalesc troche czasu to wam napisze co i jak ze mna:p
czy zyje czy mnie nie porwali :p:p
pappa

Nata bezpiecznej drogi , udanej imprezki , wszytkiego perfect i wiele szczesliwych chwil w raminoach ukochanego......................mmmm....Shira , jesczze nie mam sms , ale wczoraj skoro pan mu powiedział ,ze na lotnisku musi pokazac zaproszenie i paszport , to mysle , że ma ta wize , dzis jest zby zajety , tłumaczy papiery itp. , a ja heheh mam juz cale mieszkanie posprzatane , naszykowane w szafkachmiejsce dla niego i prezenty powitalne czekaja i winko w barku wraz ze świeczka stoi heheheeh , Karolcia co do materiałów dla ciebie , to ja czekam cały czas , moje nauczycielki maja mało czasu , ale obiecały cos znaleźć ...pozdrawiam

gratulacje Renia:-D! pamietam jak sie cieszylam, kiedy to moj Ahmet dostal wize do Anglii:-):-):-)! pozazdroscic... Kiki, za te ewentualne materialy bylabym wdzieczna... buziakiiii;-)

reklama
Do góry