reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
a więc tak , po 8 złożył papiery w konsulacie , pan przejrzał papiery , zapytał kiedy sie poznaliśmy , kiedy sie widzieliśmy i kiedy zaszłąm w ciąże , na co mój Aykut odpwiedział zgodnie z prawda , poczym pan powiedział , paszport zostaje , po przylocie do PL prosze okazać paszport i zaproszenie , od kiedy chce pan wize - na co mój głupol odpowiedział - od zaraz bo i tak długo czeakałem - na co pan powiedział - prosze zgłosić sie jutro po paszport aaa i gratuluję waszych ''owocnych wakacji w czerwcu '' - mój głupol lekko zczerwieniał , odpowiedział dziekuje i już pisal sms do mnie -'' canim on 99% tomorrow i have wisa i am very excite now ''

karolcia
nie martw sie, wszystkie malzenstwa maja czasami swoje ciche dni.

U nas z kolei po urodzeniu sie maluszka duzo sie zmienilo. Juz mnie moj luby 'na rekach nie nosi', o kwiaty to musze prosic i najczesciej i tak nic z tego. Tylko praca, praca, kasa...... a ja juz nie czuje sie jak atrakcyjna kobieta. Jestem zwykla mamka i zle mi z tym.

Wyczytalam, ze jestes po turkologii. Z czego sie uczyliscie? Ja 2 lata temu chodzilam na prywatne lekcje do dzieczyny, ktora ukonczyla turkologie. Przerabialysmy jej ksiazki. Bylo zdaje sie 6 czesci. Niestety nie wiem jak okladka wygladala. Ja utknelam przy drugiej po tym jak wyemigrowalam. Byly to wprawdzie kserowki. Zeskanowalam je i mam teraz w wersji on=line :). Naprawde trudno znalezc ksiazki do nauki . A ja tak bardzo chce sie uczyc.

wow:szok:, Kiki- skoro masz te ksiazki online, to moze udaloby sie je jakos tu nam podeslac, bo wiele z nas chcialoby sie uczyc tureckiego;-)... ja probowalam cosik zalatwic tutaj, ale z j. tureckim to nieziemsko trudna spr. mam 2 ksiazki, nawet 2 plytki, ale to na nie wiele sie zdalo...
Karolcia, przepraszam, ze tak pozno, ale tak ciezko mi sie pozbierac po wyjezdzie Ahmeta:-(. tak jak obiecalam, bylam w bibliotece- niestety nie mam dobrych wiesci- pani byla nader uprzejma, ale niestety ksiazki, ktore podalas, sa specjalistyczne i nie maja ich na stanie:no:. polecila biblioteke uniwersytecka, ale okazuje sie , ze dostep do niej maja jedynie studenci... przykro mi, ze nie moglam Ci pomoc:baffled:. mam nadzieje, ze Renii sie udalo... buziaki:-D

hej dziewczyny ja rozkwitam :):)
własnie sie sie pakuje,,,
jutro bede juz w drodze do berlina... a wieczorem ze Serdarem...
przede mna 5 dni z nim :D:D:D
jupiiiii
w sobote henna night a w niedziele ślub....
hmm jestem ciekawa jak bedzie... jak moja "ukochana" tesciowa mnie ugości....
boshee....
sluchajcie jaki ona świr...
kazała serdarowi ułożyć drugie łóżko u niego w pokoju żebyśmy nie spali razem :p:p
oczywiście ze skorzystamy z tego drugiego wyra ::p:p
na bank:p:p
nic lece
jesczez przede mna dlugiii dzien na uczelni:p:p:p
ale ide tam zeby tylko zaznaczyc obecność....
bo myślami jestem juz far a way........
:):):)
moze uda mi sie jak bede w istanbule znalesc troche czasu to wam napisze co i jak ze mna:p
czy zyje czy mnie nie porwali :p:p
pappa

Nata bezpiecznej drogi , udanej imprezki , wszytkiego perfect i wiele szczesliwych chwil w raminoach ukochanego......................mmmm....Shira , jesczze nie mam sms , ale wczoraj skoro pan mu powiedział ,ze na lotnisku musi pokazac zaproszenie i paszport , to mysle , że ma ta wize , dzis jest zby zajety , tłumaczy papiery itp. , a ja heheh mam juz cale mieszkanie posprzatane , naszykowane w szafkachmiejsce dla niego i prezenty powitalne czekaja i winko w barku wraz ze świeczka stoi heheheeh , Karolcia co do materiałów dla ciebie , to ja czekam cały czas , moje nauczycielki maja mało czasu , ale obiecały cos znaleźć ...pozdrawiam

gratulacje Renia:-D! pamietam jak sie cieszylam, kiedy to moj Ahmet dostal wize do Anglii:-):-):-)! pozazdroscic... Kiki, za te ewentualne materialy bylabym wdzieczna... buziakiiii;-)

reklama
Do góry