reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
dzięki dziewczyny , dzieki , że sie cieszycie ze mna heheh ale ie macie pojecia jak on sie cieszy hahahahaah nie umie juz ze mna rozmawiać po angielsku , mysli mu odjeło heheheeh

przejrzalam te skany, zajmuja troche miejsca.....
i musze je jakos poprzerabiac, bo duzo rzeczy jest nieczytelnych. Sprobuje sie z tym uwinac, ale nie wiem ile mi to zajmie. Moj skarb mi pewnie nie da na to duzo czasu poswiecic.

Dziewczyny, moze Wy tez macie jakies cwiczonka, ktore mozna zeskanowac i powysylac sobie na maile?

Wiem, ze w Turcji jest dostepna w ksiegarniach ksiazka Modern Turkish. Bardzo ladnie wyjasnia gramatyke, wyjasnienia sa po angielsku. Z przykladami. Znalazlam na w necie np.tu: Amazon.com: Modern Turkish: Books: B.Orhan Dogan

Widzę, że tu radość wielka panuje!!!! :-)

Aureola - gratuluję, w końcu udało Ci się przebrnąć przez te wszystkie formalności i wkrótce będziecie razem. Kiedy Aykut przyjeżdza? Wspominałaś, że już kupił bilet?

NataTur - tymi oddzielnymi łóżkami to jakoś specjalnie nie jestem zaskoczona, w Turcji nadal mało osób akceptuje fakt wspólnego spania bez ślubu. Uważaj żeby Ci teściowa w nocy nalotu nie zrobiła :-D:-D:-D

Karolcia - trzymaj sie, kryzys minie...My z Alim teraz na podobnym etapie...od dwóch dni atmosfera w domu jest bardzo napięta, unikamy się nawzajem i w zasadzie nie rozmawiamy ze sobą....Jakoś nie możemy sie dogadac. Zwalam to na karb depresji jesiennej, więc mam nadzieję że wkrótce przejdzie...Echh proza życia...z czasem miesza nawet w tych najlepszych związkach, także Kiki rozumiem Ciebie również - malutkie dziecko na głowie i mąż ciągle w pracy...można się zdołować oj tak.
Ale my jesteśmy dzielne dziewczynki i na pewno damy radę!!!!:tak: Prawda?:-)

jestesmy dzielne i masz racje zawsze dajemy rade , to i teraz damy heheh [ mam nadzieje ] , a CO DO A. TO JUTRO NA LOTNISKU W WAWIE POWITA POLSKE O 12/3 LUB 12/50 , a ja mam stres i z wc nie wychodze prawie heheh

oj, Renia - szybciutko to poszlo, juz jutro;-)... bawcie sie dobrze i korzystajcie z danych chwil ''pelna para''... mi po wyjezdzie Ahmeta taki niedosyt pozostal:-(- jakos tak myle, ze mozna bylo to poltora roku intensywniej przezyc... chociaz to moze tylko takie gadanie- po prostu teskno mi juz troszke:baffled:. w zasadzie to dopiero drugi tydzien dobiega konca, a ja z trudnoscia przypominam sobie chwile pozegnania... trzymajcie sie Dziewczyny, szczegolnie te, ktore sa na etapie "cichych dni"!:-)

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Do góry