reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
..Powiedz tylko Tayfunowi , żeby miał przy sobie naszykowane 50 euro na lotnisku w Stambule- tureccey celnicy wynmagaja przy opuszczaiu granicy przez obywateli tureckich zakupu takiego specjalnego znaczka za taka kowta, który jest wbijany w paszport- bez niego go nie wypuszczą....Ali wile razy się kłocił w tej sprawie bo nawet za drugim razem gdy opuszczał Turcję tez mu kazali to kupić. Nie wiem dokłądnie o co chodzi z twje procedurze- jest i juz. Teraz już Ali nie musi tego znaczka kupować ale dlaczego to nie wiem:baffled:

karolcia Can

studenci (min 6mczny kurs) oraz osoby, (Turcy oczywiscie), ktore maja karte pobytu (nie wize!!!) w jakimkolwiek innym kraju nie placa...

hej dziewczyny,
cos ostatnio nie mam za wiele czasu na komputer, ale przynajmniej staram sie was czytac reguralnie, niestety na odpowiedz brak juz czasu. i znowu musze leciec, bo moje maluchy cos zasnac nie chca i co chwile wolaja o cos innego, deniz teraz np. chce pic.
tak czy inaczej wpadne pozniej i wszystkie was goraco pozdrawiam

hmmm u ciebie Małgosia to w zyciu totalna EUFORIA:):):)
ale fajnie w 1 dzien wakacji slub :)
super :)
a ksiadz skomentował jakos czy nie?
aha i jeszcze jedno chyba tayfuna przysiega bedzie sie troszke roznic prawda??
bo w sumie jakby on powiedział " tak mi dopomóż Panie Boże wszechmogący w trójcy jedyny etc:p:p"
byłoby co najmniej dziwne:p
ale fajnie.....
hmmm amoja podroz do istanbulu za 9 dni..............................
bosheeee 9 dni.......
ps
u mnie tez euforia :):):)

hahaha Gosia dzięki dzieki dzieki jesczez raz , a szczególne dziki twojej mamie , to takaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babka extra , buziaki , ja zajeta , Aykut mnie meczy , powtarzamy wciąż dokumenty , które musi tu miec , wczoraj zakończył sezon , dzis lub jutro rano wraca do domu i biegiem po urzedach i do konsula i zobaczymy co to bedzie dalej ..................pozdrawiam

Dziewczyny, bardzo sie ciesze, ze chociaz u Was radosc, bo u mnie rozpacz:-:)-:)-(... Jak widzac, w przyrodzie musi byc rownowaga...
Od wczoraj jestem juz sama, i jak z samego rana bylo w miare ok, bo to jeszcze krzatanina, sprzatanie naszego mieszkania, zwozenie ostatnich rzeczy do nowego, tak teraz jest tragedia:baffled::baffled::baffled:... Siedze sobie w moim nowym pokoju, jestem sama- wszyscy w pracy- i tak mysle, ze ja Go moze caly rok nie zobacze:sad::sad::sad:, ze nie wejdzie tu za chwilke, ze nie uslysze spiewu spod prysznica... Boze, jak to latwo czlowiek sie przywiazuje do obecnosci drugiej osoby... Trzymajcie sie Dziewczyny!

reklama
Shira Gosia ma dobrze gada , przestań się smucić , nawet nie wiesz jak czas szybko zleci , a tego tez nie wiesz co szykuje dla ciebie nowego los . Wiem,że człowiek sie szybko przywiązuje do bliskości drugiej osoby , ......dasz sobie rade , jak mus to must , trzymam kciuki i życze wytrwałości

Do góry