hello dziewczyny hmm każda z was ma troche racji hmmm karolcia znasz sytuacjie tureckich rodzin gdzie ojciec głowa rodziny stary turek jest dyktatrem .... tak więc ojciec Aykuta jest dyktatorem a oprócz tego jak to Aykut mówi jest też Casanova hmmmmmmmm ma 65 lat calkiem dobra kondycję nieźle wygląda musze przyznać ma 4 żonę polkę 38 lat a z nią 7 letnią córkę , mówiłm wam kiedy Aykut wrócił z wojska 2005 roku po 2 latach służby nie miał kondycji wcześniej grał w klubach Niemieckich w Turcji ciężko było załatwić dróżynę dobrą musiał nabrać kondycji i miał na utrzymaniu matke i siostry jeszcze [ uważał to za swój obowiazek ] więc jak tatuś powiedział przyjedz do niemiec bedziesz pracował w moim sklepie i trenował w dawnej dróżynie , uznał za dobry pomysł ale jake zdziwienie jaego wiza niemiecka sie skończyła hmmmmmmmmmm i nie chciali mu dać więc '' pomysłowy dobromir '' znalazał panne z dzieckiem , turczynke , z pobytem stałym na legalu w niemczech , która pracwała u niego w sklepie i była jego dobrą znajomą , i dokonał tranzakcji że dziewczyna w tedy potrzebowała pieniędzy więc zgodziła się ; kwestja przekonania Aykut ale gdy on usłyszał że to tylko dla wizy i nic więcej że ma tylko podpisać papiery i ooooo nie widzi dziewczyny więcej 0 obowiązków tez więc się zgodził , dziweczyna dostała ładną sumkę przyjechała do turcji no i ślub zawarli , jakie rozczarowanie nastąpiło potem gdzie nie wiadomo z jakich przyczyn Aykut wizy w dalszym ciągu nie dostał , więc na szybkiego zatrudnił się gdzieś w resteuracji , a przyjaciel jego ojca , prawnik zarazem zabawił się w menadzera Aykuta i szukał klubu , na poczatku to było w jego mieście Gaziantep , w to lato dokonali tranferu do Istambułu , Aykut jak mówi od 2006 roku nigdzie nie wyjeżdział poza granice kraju , nie myślał też o ślubie który zawarl pracował i ostro trenował żeby dojść do formy , kiedy poznał mnie na poczatku jak to na poczatku nie mysli sie powaznie , potem wspólne wakacje i zaczoł myśleć powaznie , poprosił mnie o ręke ja się zgodziłąm to dobry chłopak i bardzo uczucowy hmmmmmm rozmowy o wspólnym życiu planowanie ślubu i nagle upssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss patrze na mine jego dziwne oczy , musiał iść na trening ale [prosił bardzo o rozmowe wieczorem , zgodziłam się ...........czułam coś ................no i pogadaliśmy o dowiedziałm sie .... w papierach on ma żone ...choć nie mówi na nią żona ... mówi w moich papierch pisze że jestem żonaty .. ale Renia nie jestem to jest inaczej , boje się ze nie zrozumiesz . hmmm miał racje że się bał .... nie zrozumiałam dla mnie to on sie sprzedał za papiery czego ja bym nie zrobiała nigdy hmmmm urwałam kontakt , nie odpsywałm na sms , nie odpierałm telefonu , aż zadzwonił menadzer .... dziewczyno co ty robisz z nim on szaleje chce przerwac kontrakt bnie moze ale chce jechac do Polski rzuca wszytko a jak mu sie nie uda powiedział ze sobie coś zrobi .............. znam go jest uczuciowy , menadzer móił prawdę nawiązałam znowu kontakt . dogadaliśmy się , menadżer znalazl dziewczyne , czekaja na papiery rzwodowe , mói że od dostania papieróew 15 dni i ma rozwód złatwia to jego prawnik , rozwód bedzie w turcji , do czasu kiedy nie zobacze papierów nie chce go w Polsce na tym poprzestalo , a on staje na głowie terz żeby samemu wszystko pozałatwiać [ 2 razy dziennie trening , masaże , pośiłki , papiery , sprawy z wizą , ofuczony ojciec , tęskniąca matka , utrzymanie matki , rozwod , dyscyplnia klubowa o 23 w łóżku hmmmmmmmmmmm widze jest mu ciężko...............