reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

witajcie, pojawiam sie i znikam z forum:zawstydzona/y: mam nadzieje, ze teraz zagoszcze na dluzej, przez ostatnie miesiace duet praca+ dom troche mnie przerosl i nie mialam czasu absolutnie na nic, a jak juz czas byl to jedyne o czym myslalam to SPAC. Sezon ogorkowy sie zaczal wiec w pracy sie troche lzej zrobilo, od jutra mam tez tydzien urlopu wiec mysle ze jakos na prosta wychodze.
A tu jedno z aktualniejszych zdjec naszej trojeczki:

Pozdrowka

reklama
Hej Tetka, baaaaaaaaaaardzo daaaaaaaaaawno cię tutaj nie było kochana. jak widzisz dawne dziewczyny poznikały bez śladu. Ale forum odrzyło na nowo w nowym gronie:-):-):-)
Nadal mieszkacie w Mahmutlar? Ja swoje mieszkanie w Alanyi sprzedałam więc raczej juz w tamte strony nie zjadę. Gdzie pracujesz? Mały Toe ma cudne włoski jak havuc.;-)Teraz to pewnie sa tam okropne upały co? ja nie mogłam znieść przewaznie lipcowych i sierpniowych upałoww Alanyi. Wrzesien juz jest znośny. Emruś zawsze miał w tym okresie całe ciałko wysypane potówkami i leczylismy go zawsze dermatologicznie bo bez leków sie nie obyło. A teraz hi hi hi tatus złapał to samo tutaj w Polsce w okresie kiedy było tutaj 38 stopni prze kilka dni- w Turcji nigdy nie cierpiał z tego powdu a był cały czas wystawiony na słońce, a tutaj mu sie przytrafiło. :-D

Małgorzata kiedy dokładnie macie ślub?
Aureola- ruszyło sie cos w sprawie zaproszenia. Przeslij nam wasze fotki.
Leyla a ty z jakiego maista pochodzisz z Polski?

hey dziewczyny hmm najpierw co do brzezania , kiedy o tym usłyszałam byłam przerażona ale gdy poczytałam i poopowiadał mi Aykut hmmm moze śmiesznie zabrzmi ale psyyyt dziewczyny [ po moim pierwszym sexsie z Aykutm ] jestem za obrzezaniem haa aczkolwiek na dzień dzisiejszy jeśli urodzę chłopca [ choć moim marzeniem jest dziewczynka , ale to tylko marzenie dziecko to dzieck oczywiście] nie wiem czy pozwole go obrzezać , choć obrzezanie chłopca nie jest aż takie straszne , wystraszyło mnie dopiero opowiści o obrzezanych dziewczynkach kawałkiem żyletki w starej turcji i arabi boże to dopiero katastrofa na żywca dziewczyna ma wycinane wargi i łechtaczkę i zaszywana jest przz znachorkę zostaje malusieńka dziurka na siki . daje to 100% pewność jej cnoty przy ślubie mój boże to jest sadyzm , ok koniec tego hmm co do sprawy wizy nic nie wiem dopiero jutro jadę do urzędu wojewódzkiego z papierami . choć wynikł teraz mały problem i nie wiem czy jechac wogle hmmmm mój boze w sumie nie wiem co wogle robić

photos
karolcia hmm fotki nie mam wspólnej , kręciłam same filmy więc mam filmy nie mam aktualnego zdjęcia Aykuta hmmm , ale mam jego fotki parę latek w stecz przed wojskiem , teraz dopierow wysłął mi aktualne a wesz jak idą paczki z turcji haaaaaa ale postaram sie wkleić swoje aktualne z alanya ok i aykuta na razie stare

gratulacje Gosia gratulacje , i oczywiście powodzonka :tak:i 100 latek życia we dwoje i gromadki dziecaczków ślicznych i zdrowych:tak:

reklama
karolcia can ja pochodze z Grudziadza

malgorzata zycze ci aby twoja dzidzia byla podobna do tatusia. w rodzinie mojego meza mowia, ze jak kobieta w ciazy ciagle patrzy w lustro i mysli tylko o sobie to dzidzia bedzie podobna do mamusi, ale jak troszczy sie o swojego faceta wiecej niz o siebie i naprawde go kocha to dzidzia podobna do tatusia. ja mam w tym wzgledzie duuuuuuuuzy minus u mojej tesciowej, bo dwoje naszych dzieci wyglada bardziej niz ja, aniezeli jak tatus.
ha, ha, ha ale sobie wymyslili

Do góry