malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój skype to renia0025 hmmm rozmawiacie o rodzinach hmmm ja jestem już po jednym związku dosć dlugim i miałam już jedna teściową i teścia , teraz powiem wam nie interesuje mnie rodzina mojego faceta zbytnio , jego mam miała szok niedawno ale oswoiła sie z tym stwierdziłą ze to jego życie no i chce mnie tylko poznać ale ojce oczywiście ma sprzeciwy jest zbulwersowany ha [ gdzie sam ma 4 żony i wszytkie 3 zostwił Aykut pracuje na swoja rodzine i jej utrzymanie , siostry i matka a tatuś muslim prawdziwny czcigodny turek z zasadami mieszka w niemczech z zona najnowsza polka i córka 8 letnia i robi synowi antury jak moze być tak mało odpowiedzialny nie zna mnie dobrze nie zna polski polek jakie s wyrafinowane a mamunia polka też tak mówi hmmmmm chiałą bym mieć nr. telefonu do mamuni polki hmmmm