reklama
kamilaY
Początkująca w BB
czesc dziewczyny, ja się dopisuję do klubu "na odległość" - byłam u Turaska 4 dni, podładowałam baterie ale już niestety czas powrócić do normalnego, szarego życia :-(
trochę zaniedbałam to forum, raz bo salam, dwa bo nowa praca no i trzy bo Turasek
ale myślę że już będę teraz częściej tutaj bywać
aureolko - jak Sebuś??ucałuj go mocno, mam nadzieję że już jest zdrowy?
trochę zaniedbałam to forum, raz bo salam, dwa bo nowa praca no i trzy bo Turasek
ale myślę że już będę teraz częściej tutaj bywać
aureolko - jak Sebuś??ucałuj go mocno, mam nadzieję że już jest zdrowy?
aureola0025
Fanka BB :)
ilona2405
Zaangażowana w BB
tak mi smutno, tak mi źle czyli narzekania część kolejna.
Wczoraj mój turas był na internecie, po raz pierwszy mógł wyjść na cały dzień, był w sklepie, restauracji, kafejce, prawie jak w cywilu, no właśnie "prawie" , gadaliśmy 4 godziny i jak się wyłączał to miał łzy w oczach, serce mi pękało ze smutku i bezradności:-(. Brakuje mu wolności, widać to codziennie bardziej:-(
Wczoraj mój turas był na internecie, po raz pierwszy mógł wyjść na cały dzień, był w sklepie, restauracji, kafejce, prawie jak w cywilu, no właśnie "prawie" , gadaliśmy 4 godziny i jak się wyłączał to miał łzy w oczach, serce mi pękało ze smutku i bezradności:-(. Brakuje mu wolności, widać to codziennie bardziej:-(
reklama
kamilaY
Początkująca w BB
spotkanko sie udalo, spedzilismy cudowny czas razem - nastepne juz niedlogo, wiem ze przylatuje do mnie ale mi nie chce powiedziec kiedy!dzis szukal hotelu ale mowi ze nie mogl zabookowac na termin ktory go interesuje - takze czekam w napieciu na niespodzianke z jego strony
Ilona - ile Wam jeszcze zostalo do konca?kurcze - nie dosc ze musicie zyc na odleglosc to jeszcze tyle utrudniej, ale pomysl jak slodko bedzie smakowac milosc kiedy znow bedziecie razem
Renia - no ja tez myslalam o Karolinie, gdzies ja wcielo na dobre moze ktoras z Was mialaby szanse sie z nia jakos prywatnie skontaktowac i dowiedziec czy wszystko dobrze u nich
jeszcze buziaki dla glucacego sie Sebcia
Ilona - ile Wam jeszcze zostalo do konca?kurcze - nie dosc ze musicie zyc na odleglosc to jeszcze tyle utrudniej, ale pomysl jak slodko bedzie smakowac milosc kiedy znow bedziecie razem
Renia - no ja tez myslalam o Karolinie, gdzies ja wcielo na dobre moze ktoras z Was mialaby szanse sie z nia jakos prywatnie skontaktowac i dowiedziec czy wszystko dobrze u nich
jeszcze buziaki dla glucacego sie Sebcia