reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Chetnie wezme, tyle, ze to chyba daleko od jednostki Twojego lubego, a do tego podobno pada przeokropnie, wiec, to chyba zadna frajda...

reklama
Ano, pewnie, ze jest - niestety w ferworze pakowania, sprzatania i dlatego sie nie odzywa...

Jeden dzien i zobacze moja Morde!

Kasia trzymam kciuki coby wyjazd był super ekstra udany (chociaż zazdroszczę jak nie wiem;-)):-). Chyba tylko my dwie zostałyśmy z turaskiem na odległość:szok:

czesc dziewczyny, ja się dopisuję do klubu "na odległość" - byłam u Turaska 4 dni, podładowałam baterie ale już niestety czas powrócić do normalnego, szarego życia :-(

trochę zaniedbałam to forum, raz bo salam, dwa bo nowa praca no i trzy bo Turasek

ale myślę że już będę teraz częściej tutaj bywać

aureolko - jak Sebuś??ucałuj go mocno, mam nadzieję że już jest zdrowy?

A już myślałam, że Kasia u turaska i do jej powrotu będę tęsknić w samotności;-), dobrze że się odezwałaś Kamilko razem raźniej:tak:. Jak Ci się wizyta udała?? I najważniejsze, kiedy następne spotkanko??:-)

czesc dziewczyny , Kamilay Sebus ok ,ale jeszcze sie gluci , pozdrawiam was

a swoja droga Karolcia sie dawno nie odzywala , co u niej jestem ciekawa hmm

tak mi smutno, tak mi źle czyli narzekania część kolejna.
Wczoraj mój turas był na internecie, po raz pierwszy mógł wyjść na cały dzień, był w sklepie, restauracji, kafejce, prawie jak w cywilu, no właśnie "prawie" , gadaliśmy 4 godziny i jak się wyłączał to miał łzy w oczach, serce mi pękało ze smutku i bezradności:-(. Brakuje mu wolności, widać to codziennie bardziej:-(

reklama
spotkanko sie udalo, spedzilismy cudowny czas razem - nastepne juz niedlogo, wiem ze przylatuje do mnie ale mi nie chce powiedziec kiedy!dzis szukal hotelu ale mowi ze nie mogl zabookowac na termin ktory go interesuje - takze czekam w napieciu na niespodzianke z jego strony :tak:

Ilona - ile Wam jeszcze zostalo do konca?kurcze - nie dosc ze musicie zyc na odleglosc to jeszcze tyle utrudniej, ale pomysl jak slodko bedzie smakowac milosc kiedy znow bedziecie razem :cool2:

Renia - no ja tez myslalam o Karolinie, gdzies ja wcielo na dobre :confused: moze ktoras z Was mialaby szanse sie z nia jakos prywatnie skontaktowac i dowiedziec czy wszystko dobrze u nich :confused:
jeszcze buziaki dla glucacego sie Sebcia :happy2:

Do góry