reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
A oto treść maila z konsulatu w sprawie paszportu:

"Paszport obywatela Turcji musi być wazny przynajmniej 3 miesiace od daty ostatniego dnia planowanego pobytu w Polsce."

:-)

Gosieńko GRATULACJĘ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A co tu tak cicho:szok:, ja zaglądam codziennie, ale nie mam ochoty na pisanie i w ogóle na nic innego, siedzę sobie w moim dołku i nie zanosi się, że szybko z niego wyjdę, ehhhh chyba sobie założę wątek w pocieszeniu na życzenie i będę narzekać:-:)-:)-:)-:)-(

oj cicho cicho - mi jakos tez nic sie nie chce:-(, podczytuje, ale nie odpisuje... nawet Goska jakby przycichla, co mnie zaskoczylo:szok:... gratuluje KCP i mam nadzieje, ze sytuacja finansowa sie nieco polepszy zarowno u Ciebie, jak i Renii;-)...
ja jeszcze tutaj, wciaz odliczam dni - niewiele juz zostalo, ale dluza sie niemilosiernie:baffled: - prezenty juz kupione, pozostalo... czekanie:wściekła/y:. buzka dla wszystkich - Aniuu, mam nadzieje, ze u Ciebie ok;-)...

buuuuuuuuuu byłam dziś na ślubie znajomych, pięknie wyglądali i wszystko było super a oni tacy szczęśliwi, buuuuu,ale teraz jeszcze bardziej mi się nie chce:-(.
Kasia szybciutko zleci, już chyba tylko ok 2 tyg i będziesz miała Turaska Szczęściaro:tak:

reklama
Ilonka śluby zawsze są piękne buuu , ale za to czasem potem nie jest buuuu

GOSIA TOBIE JUZ GRATULOWAŁAM
teraz czas na szczesciare , bo bedzie miec juz nidlugo Turaska obok , gratulują

a co u nas - pewnej nocy Sebus płacze , znaczy czas na jedzenie , wsadziłam cysia do buziaka , a tu upssssssssss sutek mnie parzy ....sebus ma goraczkę , nastepnego dnia to samo i noc też , 0 kaszlu 0 kataru
Postanowione idziemy do lekarza , no i poszliśmy , diagnoza :

sebus ma bardzo czerwone gardło , powiekszone węzły chłonne i w dodatku 3-dniówkę , czekac na wysypkę

dostał antybiotyk i osłone na brzuszek

wczoraj sebusia zsypało , za uszami , na czole , na karku , na brzuszku
marudny , płaczliwi i sam nie wie czego chce
ale damy rade , bo musimy heheh bedzie dobrze

Do góry