Hej dziewczyny dlugo sie nie odzywalam ale nie mialam komputera , nie dawno co wrocilam z Polski po dlugich wakacjach niestety spedzonych tylko z corka,wiec musialam sie swoim ukochanym nacieszyc:-)Widze ze po 2 tygoniach nieobecnosci na forum kilka nowych osob dolaczylo ,Pozrawiam goraco wsumie tez jestem nowa,a tym czasem uciekam zabrac sie za sprzatanie bo tatus zabral ksiezniczke na spacer a ja z zalozenia mialam cos robic wiec pa dziewczyny postaram sie pisac tak czesto jak bede mogla.Uciekam pa
reklama
kamilaY
Początkująca w BB
oj, Aureolko - trzymam kciuki zeby Wam sie odmienilo na lepsze, bo z tego co piszesz to rzeczywiscie nie jest rozowo, ale i tak i tak wychodze z zalozenia ze dopoki wierzymy ze wszystko bedzie dobrze to bedzie - wazne zebyscie sie wspierali i podejmowali decyzje wspolnie a wtedy bedzie Wam latwiej no i we dwoje łatwiej być silnym a z takim Sebusiem jak Wasz to juz w ogole nie ma innej opcji - a poza tym Ty jestes osoba o niezwyklej sile charakteru wiec kto jak nie TY?! :-)
a tak w ogóle to rzeczywiście forum zamilkło
a tak w ogóle to rzeczywiście forum zamilkło
ilona2405
Zaangażowana w BB
Ja powoli powracam do świata żywych, minęło 15 dni odkąd się ostatni raz widzieliśmy i powiem wam dziewczyny, że już usycham z tęsknoty, jeść nie mogę, spać nie mogę, popłakuje wieczorami:-( uffff ciężko. Ehh Renatko jak ja dobrze Cię rozumiem, u nasz też jak na razie worek bez dna, on w wojsku nie zarabia, ja tu na utrzymaniu rodziców, bo studia dzienne i dorobić jak nie ma, a wiza, bilety nawet telefony kosztują:-(. Mam nadzieje, że w wakacie razem pojedziemy do Alanyi popracować (mojemu już na ten rok proponowali kierowanie animacją, więc się może jakoś też tam zaczepie bo polskich turystów dużo) i przynajmniej na wynajęcie mieszkania w Warszawie zarobimy. Póki co dobrze, że rodzice nie skąpią i rozumieją naszą sytuację
kamilaY
Początkująca w BB
Ja po rozstaniu przez 4 tygodnie żyłam jak w jakimś odrealnionym świecie, czułam się jak w akwarium pełnym wody - niby przejrzyste ale tak naprawdę nie możesz złapać powietrza w płuca a wszystko jakieś takie wytłumione...Ja powoli powracam do świata żywych, minęło 15 dni odkąd się ostatni raz widzieliśmy i powiem wam dziewczyny, że już usycham z tęsknoty, jeść nie mogę, spać nie mogę, popłakuje wieczorami:-( uffff ciężko.
u nasz też jak na razie worek bez dna (...) nawet telefony kosztują:-(.
Słońce - ja jestem przerażona ile już wydałam na telefon - a askim drugie tyle, ale mam nadzieje ze niedlugo bedziemy sie mogli wiecej przez internet komunikować (bo poki co on nie ma stalego dostepu, tylko tak z doskoku) i wydatki na telefony nieco sie obniza...
Shira
Fanka BB :)
hej Dziewczyny - troszke sie juz pogubilam, tyle nas tutaj, ze poszczegolne historie nieco sie poplataly... Musze nieco posortowac, aby jakiejs gafy nie palnac... hihihi
U mnie zamieszanie - rodzice z dzieciakami starszego brata w odwiedzinach... Objezdzamy okolice i wlasnie dlatego chcialam sie z Wami podzielic tym, co widzielismy wczoraj, bo to niesamowita sprawa - farma motyli w Stratford - polecam! Setki okazow, nieco "udomowione" - siadaja wszedzie - rece, ramiona, glowa... Zerknijcie sobie na zdjecia "moich" maluchow. pozdrawiam goroaco;-)
U mnie zamieszanie - rodzice z dzieciakami starszego brata w odwiedzinach... Objezdzamy okolice i wlasnie dlatego chcialam sie z Wami podzielic tym, co widzielismy wczoraj, bo to niesamowita sprawa - farma motyli w Stratford - polecam! Setki okazow, nieco "udomowione" - siadaja wszedzie - rece, ramiona, glowa... Zerknijcie sobie na zdjecia "moich" maluchow. pozdrawiam goroaco;-)
kamilaY
Początkująca w BB
wow, fajnie to wygląda - na pewno jak bede miala okazje to sie wybiore
widze ze ciotka zapewnia niesamowite atrakcje - moze chcialabys mnie przygarnac jako swoja bratanice/siostrzenice jak jestes taka fajna cioteczka
widze ze ciotka zapewnia niesamowite atrakcje - moze chcialabys mnie przygarnac jako swoja bratanice/siostrzenice jak jestes taka fajna cioteczka
aureola0025
aleeeeeeeeeee motyleeeeeeeeee w zyciu takich nie widziałąm , wowwwwww jestem w szoku , piękne
oj z kasą zasze sa problemy jak sie wybiera miłosc , a nie bogactwo hehehe , no cóz moze nie zdechniemy z glody , ani nas nie wsadza do wiezienia za brak opłat , nie wiem sama co mam robic , braki sa tak widoczne , ze nie mam na opłaty w tej chwili
ale jak to napisałyscie - trzeba byc dobrej mysli - staram sie . ale nerwy nie wytrzymuja
dobrze , ze sebus je cycka i nie musze mleka kupic , bo bym sie załamała
oj z kasą zasze sa problemy jak sie wybiera miłosc , a nie bogactwo hehehe , no cóz moze nie zdechniemy z glody , ani nas nie wsadza do wiezienia za brak opłat , nie wiem sama co mam robic , braki sa tak widoczne , ze nie mam na opłaty w tej chwili
ale jak to napisałyscie - trzeba byc dobrej mysli - staram sie . ale nerwy nie wytrzymuja
kamilaY
Początkująca w BB
taki mały a już się do utrzymania rodziny dokłada
ehhh - prawdziwy mężczyzna z niego
reklama
Shira
hej Dziewczyny - zrobilam male porzadeczki z forum i juz wiem, kto z kim, jak i co... hihihi
Po drodze zorientowalam sie, ze tu na chwileczke gdzies pod koniec pierwszej dwusetki wpadla anusiakanusia i ja to przegapilam:-(. mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku - po rozstaniu ze swoim Turkiem, niewiele tu zagladalas, a wszystko sie skonczylo jesli sie nie myle na etapie Norwega... odezwij sie czasem i pokaz swoja Zuzie - to juz zapewne duza i piekna panienka;-) pozdrawiam
Po drodze zorientowalam sie, ze tu na chwileczke gdzies pod koniec pierwszej dwusetki wpadla anusiakanusia i ja to przegapilam:-(. mam nadzieje, ze u Ciebie wszystko w porzadku - po rozstaniu ze swoim Turkiem, niewiele tu zagladalas, a wszystko sie skonczylo jesli sie nie myle na etapie Norwega... odezwij sie czasem i pokaz swoja Zuzie - to juz zapewne duza i piekna panienka;-) pozdrawiam