reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
moze wcale nie zamilknie - ja jednak "sercem" jeszcze tutaj... hihihi:-D

cos trudno mi sie przestawic na Salam - chyba za duzo tam nowych twarzy i jakos ciezko mi "przykleic" dana historie do osoby, ktora ja opowiadala:-:)-(.
a tu tak "domowo" - Ideal_Ask i Kubilay, Renia i nasze "forumowe dzieciatko", Ilona ze swoimi egzaminami i oczekiwaniem na wyjscie ukochanego z wojska, Goska i "nasz pierwzy slub" no i oczywiscie Karolcia z Emrahem... :-p:-p

pewnie ze salam to salam a bb to bb i takie nasze swojskie , obiecuje ze jak tylko bede miec czas to zawsze napisze , zeby nie zamilkło ,...no a tak pozatym...było milo i sie skonczylo heheh zostałam sama , idealna z rodzinka pojechala i maupa zabrala mi aykuta i oooo zostalam no moze nie sama bo mam mego mixa wrzeszczacego heheh ale łezka mi sie zakrecila jak mi machali z samochody hmmmmmm

Renia, a ja chyba nie do konca w temacie, bo "jakim to cudem jedna trzecia rodzinki" wyjechala i do tego dokad:szok:? nic nie "slyszalam", a moze nie doczytalam...

u mnie po staremu, czyli wciaz na odleglosc - jak z "sygnatury" wynika zobaczymy sie najprawdopodobniej za 2 i pol miesiaca.
Ahmet poszukuje pracy, wiec jest uwiazany w Turcji, ja natomiast zobligowana do "robienia za robola" w Anglii... pozostaje inetnet - powtarzam to jak mantre, ale coz mi innego pozostaje...
trzymajcie sie cieplutko Dziewczyny - calus dla Sebusia - to prawda Renia - rosnie jak na drozdzach;-);-)!

Shira kotus Idealna z rodzinka odjechali odemnie z domu bo byli na weekend hahaha było miło i sie skonczyło , no i zabrali aykuta ze soba , zeby wreszcie sie dostal do urzedu wojewódzkiego na długiej do pokoju B po odbiór karty czasowego pobyty , ilonka na razieaykut mowi ze jes 30 ludzi , jeszcze nic nie zlatwił , stoi w kolejce , urzad otwieraja o 10 ,10/20 bedziemy wiedziec czy sie dostanie czy nie , bo juz bedzie wiedzial jaki ma numerek , a i jeszcze 1 , zeby sie nie skapneli ze ma przeterminowany paszport , boziu dopomóz , Shira kazda kobieta robi za robola i wielbłada i smoczka hahahahaha ja np. jestem duzy wielki smok dla Sebusia

Widzę ,ze w stolicy pełno ludu w urzędzie. U nas w Wałbrzychu dzieki Bogu wszystko od ręki idzie. Co do paszportu to u Alego kolegi sie skapneli ,że ma nieważny paszport i musiał jechać podbijac doi W-wy do ambasady i dopiero mu wydali karte.

My nie bylismy na zabiegu z Emrusiem bo dostał wirusowe zapalenie oczka i brał antybiotyk- tym samym termin nam uciekl i dopiero jesienia nas czeka.....

A dzis obchodziliśmy 5 urodzinki Emrusia:-) Jak ten czas szybko leci.........

reklama
Do góry