reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Widzę,że tutaj powiewy samej radości.: spotkania, oczekiwania i zdane egzaminy:-)
U nas też wszystko w jak najlepszym porządku. Jestem tez po egzaminach i 24 czerwca mam obronę pracy dyplomowej i BITTI BITTI :-):-):-)BITTI

Ali za tydzień wyjeżdża do Turcji bo tak ma urlop, ja nie moge z nim jechać. Jest cały w skowronkach bo juz póltora roku nie widział się z rodziną. Jakos przezyje te 2 tygodnie bez niego. na pewno mi przyznacie racje ,że po rozłąkach wszystko jest jeszcze piekniejsze i uczucie intensywniejsze.

Teraz będę tu juz często zaglądać:-)

A EURO 2008 oglądacie???? Przynajmniej Turaski maja mocna szansę na wyjscie z grupy. Ali tak bzikuje na punkcie Euro,że codziennie obstawia zakłady no i nie powiem juz ładna sumka nam sie z tego uzbierała. Teraz ja spróbuje poobstawiac, cos sobie uciupam i kupie ładne ciuszki;-)

Całuje was mordeczki

Euro, ogladamy, a jakze;-)... Tylko, ze powodow do radosci nie za wiele - tym bardziej po wczorajszym niesprawiedliwym karnym:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!

A co do tych Turaskow, to wcale wielkiej szansy na wyjscie z grupy nie maja:no::no::no:... Ledwo wygrali ze Szwajcaria, przegrali z Portugalia, no i pozostaly im jeszcze bardzo dobre Czechy, wiec zadanie niestety arcytrudne:szok::szok::szok:! papa

Gosia jutro ostatni dzień bez Tajfunka:-):-):-)
Ja studiuję biotechnologię na SGGW i strasznie nas męczyli tą matą cały rok więc dlatego tak się ciesz, że to już za mną;-);-)
Wczoraj myślałam że mnie coś strzeli przed telewizorem!!!! KARNEGO ZA TAKA PIERDOŁE!!!!! Już chyba nie mamy szans na wyjście z grupy:-(
A powiem wam jeszcze ze mój ukochany Krzynówek jest z mojego Radomska:-D
i nie wiem czy słyszałyście, ale Borucowi wczoraj urodził się pierwszy syn, może to dlatego wczoraj tak dobrze bronił:-)

reklama
Ojjj, na straty spisalam juz ta nasza Turcje a tu prosze taki piekny mecz:tak: i taka niespodzianka - sa w cwiercfinale!!! Brawooooo:-D:-D:-D

Do góry