reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Gosia to taka matka polka- bawi sie w tłumacza , chce sie bawiac teraz w nanike etatowa forum heheheheeh dobra z niej duszyczka oj dobra............Gangrena integracja zawsze sie tak konczy , moja propozycia szklanka wody nastepnym raze , jak chcesz zapytac- przed czy po?? odpowiem - zamiast moja droga zamiast heheheheeheh....Estrika- o turkach to kazda z nas sie nasłuchala , kazda ma swoja strory , przezycia i przebrniecie przez poczatki zwiazku [ mowie o znajomych , rodzinie itp] podstawa jest poznac kogos aby mu ufac , jesli zaufasz i poznasz sama bedziesz wiedziala czy twój facet moze cie uderzyc , zdradzic itp, chociaz tak naprawde o tym sie do konca nie wie , ale to nie dotyczy turków , ale kazdego czlowieka , niezaleznie od narodowosci....co do tego bicia , to mi ta sprawa sie nie podoba , bo jesli mial kare pieniezna nałozona i zaplacil , ona nie moze o ta sama sprawe przedawniona zreszta rzadac kolejnych pieniedzy , bo to juz zakrawa na szantaż , nie podoba mi sie ta sprawa - moja rada sprawdz to jesli mozesz dokładnie .....................Idealask dziekuje - nie dziekuje - dziekuje jestem 2 w 1 caly czas , a wiekszosc zawdzieczam Gosi , Gosia buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mocksssssssssssssssssssssssssssss heheh Ideal Gosia mnie nie kopła , ale za to sama została kopnieta przez włsana mame raniusio [ na szczescie ] heheheeh zreszta przyznaje Alicja miała racje z tym kopem , dobrze ze go Gośce zasuneła raniusio , powiem ci ze poszlo im jak z płatka , mój sie do tej pory puszy , ze oni siedzili krócej na przesluchaniu niz ja heheheheheheh

Najpierw do Estriki.
Przede wszystkim czuję się teraz wspaniale, niczym stara wyjadaczka na tym forum :-)i powiem: witaj! Teraz to TY jesteś tu najnowsza! :-D

PRIMO.
Gdy słyszysz zarzuty o zdradzaniu, biciu itd. to spytaj się tych osób, czy nie znają takiego przypadku w Polsce. Czy nie słyszały o takim facecie-Polaku, nie zetknęły się z kobietami, które doświadczyły złego traktowania, znęcania się fizycznego, psychicznego ze strony mężów? Czy nigdy, żaden Polak nie zdradził?
I już, po dyskusji. :-)
W pełni zgadzam się z dziewczynami. To zależy od CZŁOWIEKA, jednostki, nie od narodowości czy koloru skóry! To tak, jak mówić, że np. Arabowie są brudni, wszyscy Polacy to pijacy i złodzieje itd. Ja się złodziejką i pijaczką nie czuję. Chociaż...może po dniu wczorajszym troszkę tak:-D:-p

Głupotą jest myśleć, że jakikowiek związek bedzie idealny i zawsze miód, bo relacje międzyludzkie są bardzo skomplikowane i nie zalezy to od typu relacji (matka-córka, mąż-żona itd.). To jednak nie przekreśla szczęśliwej przyszłości.
Gdy jest zaufanie, szacunek - będzie OK.

SECUNDO.
Odnośnie tej Turczynki i pieniędzy: znasz JEGO wersję, pamiętaj. Nie chodzi tu o to, że on kłamie, ale po prostu przedstawia to ze swojego pkt widzenia.
Niejedokrotnie, gdy np. zdarzy się wypadek drogowy, kilka osób - świadków zdarzenia, mówi zupelnie co innego! Każdy zwrócił uwagę na coś innego itp.
Tak samo jest i tu.
Nie oceniaj nigdy sytuacji znając jedną wersję. Mówię tak, bo sama zostałam bardzo niemile potraktowana przed ex-kumpelkę.

Lepiej, żebyś nijak się w tę sprawę nie mieszała. Niech będzie między nimi.
Takie jest moje zdanie. :-)

No i uszy do góry.:-) Jeszcze masz dzieci rodzić - jak mawiam, gdy mi ciężko.:-)

Gangrena nastepnym razem na "ten" bol głowy:

solpadeinka ( SOLPADEINA )musująca sztuk 1 + rozpuszczona polopieryna sztuk 1 i bedzie dobrze;-):-D

Renia WIDZISZ NA WSZYSTKO JEST DOBRA SOLPADEINA:-D:-D

Gosieńko, zanotowałam sobie! :-) Dzięki, mamuś.
Aureolka też dała dobrą radę, neistety mało to skuteczne: nie sprawdziłoby się w rzeczywistości. ;-)

Właśnie z pokoju zabrali mi drugie biurko. Rozebrali i zwinęli. Zabiorą też fotel.
Zabrali mi już 1 myszkę, planują zwędzić komputer drugi i monitor oraz telefon.
Zabrano mi też małe coś:-p

Na szczęście zdobyłam nową szafę. Tak czy siak, mam teraz mnóstwo miejsca, więc co: wpadacie, dziewczyny? :-pPóki mnie nie wynieśli!:-D
Parkiet jak znalazł:-)
Gdyby któraś miała wolną kanapę i jakąś plazmę na ścianę, to chętnie przyjmę.:-D

reklama
Gangrena co do rady to hehe usłyszałam ja kiedys od lekarza ginekologa jak sie okazała , ze nie moge miec zadnej antykoncepcji , potwierdzam w zyciu codziennym sie nie sprawdza buhahahahah nie da sie tak na dłuzsza mete buhahahaha hmmm co do kradzieży róznych rzeczy z twojego pokoju - sorry nie mam rady na to , plazmy i wolnej kanapy brak , imprezka na fajnym parkiecie przydała by sie , ale ja se ją daruje na razie..........a tak poza tematem chiałam wam powiedzic , ze bilans mój osobisty ludzi sie po wczorajszym dni zrównał...a moze wygrał+ , ile razy w zyciu mialam sie okazje zawiesć na ludziach obcych i nie , to wczorajsze [ chodzi mi o gosie i jej pomoc dla mnie] wydarzenia mojego minusa przerobiły na + wielki + , nrmalnie znowu wierze w ludzi ................wiecie co --- Są NA SWIECIE NORMALNI LUDZIE WOWWWWWWWWW

Do góry