reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
no to Gangrena uffffffff przywróciłas mi wiare w siebie uffffffffffffffff juz zalamana myslalam jak sie tak moglam pomylic ufffffffff dzieki dzieki za fotki , nie pomyslilam sie , wiara wróciła ufffffffffff oczka rozbiegane , dziewucha szelmoska tadam tadam tadam racje mam

jenyy, jakims cudem ominelam kika str i nie widzialam zdjec Kubilaya - rewelacja ;-);-)- slodki na maxa, choc juz po samym zdjeciu mozna ocenic, ze smyk, jak moj bratanek... hihihi
no i zeby przypadkiem nie skrzywdzic mojej Mordy, dopisuje Go Dziewczyny do listy tych, ktorzy potrafia i robia w domu wszystko - mialam gdzies nawet zdjecia, jak prasuje, ale niestety nie moge ich znalesc:-p... pozdrowionka

p.s wszystie, chwalicie sie tutaj pieknymi dzieciaczkami- ja niestety swojego jeszcze nie mam, ale zaprezetuje nasze domowe urwisy, bo jest kogo.. hihihi

kubik.jpg martysia.jpg

aaaa:shocked2::shocked2::shocked2:, no i jak przystalo na to forum wklejam bratanice i bratanka mojego Ahmeta - piekne Turaski:-D:-D:-D.. hihihi

DSC02651.JPG elif.jpg

do ideal_ask ,skarbie moj moz probowal to pisenke ci sciognoc ale nie moze so jego inne akurat tej nie da sie sciognoc jak bede w polce to moge ci jego plytke wyslac .

Ładne te Turasiątka...:blink:

Szkoda, Gosieńsko, szkoda, że się nie zdecydowałaś jednak...:frown:
Będę jeszcze próbowała swoich sił. :blink:

A tam, a czy musisz widzieć? Przecież i tak już znasz "topografię terenu";-)
Nie bądź skąpa, będziesz mi byle oka żałować? Daj spokój...
:-)

A btw, jak idzie usportowienie i zrzucanie tego, co zmagazynowałaś, a już nie potrzebujesz, bo zima się kończy? :happy2:

reklama
Do góry