reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

ieno ja muszę się zapytacmłodego w takim razie :p ... chociaż trza trochę poczekać bo narazie on mówi że nikogo nie kocha ,nawet siebie nie kocha :p ..więc na Gangrenkę pewnie też była by odpowiedź "nie e " :p

:-( Wieko zabite. Gwódź osstatni mi zołza wbiła.
:sad:
Chociaż...napisała, że "czekać". Cień nadziei jest! :hmm:
BĘDĘ CZEKAĆ!

A Gosia bez oka, dzielnie i wytrwale CZYTA. :-)
Skarbie, zaczynam rozważać wyłupanie drugiego. (!!!) :laugh2: CO Ty na to? ^^ Hmm, hmm? Hmmm? ^^
:-)

reklama
To raczej TY mi tu nie fikaj! :-pJa sroce spod ogona nie wypadłam (kocham to powiedzenie!:-D) i nie dam sobie w kaszę dmuchać. Ba! Nawet nie mam tu kaszy! :-)

Patrzę, co tam jeszcze pisały lalki...

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
A to menda! :-p Dopatrzyła się!:-)

Btw, fajnie, że chociaż Aykut potwierdził moje rewelacje o drobnym sniegu:)

Ostatnia edycja:
Takie coś własnie w Polsce! :-D
"Allah akbar" - można by rzec.. Allah jest wielki i #1 nawet w Krakowie! :-)

A ja w roli uroczej hostessy;-), ktora prezentuje dzieło nieznanego twórcy. :-)

Gngrena wowwww to ja sobie ciebie wyobrażałam dziewucha szalona z rozbiegany,i oczkami i szelmowskim usmiechem , hhehe a ty mi tu calkiem na inteligentną wygladasz [ zart] heheh Karolcia jak milo , juz aczynalam sie martwic o ciebie słonko , a ty bumm i jestes , ciesze sie ze macie kryzys za sobą słoneczko , Gosia u mnie juz spox , A. wrócił nie w nocy ale po południu i walentynke dał i se pogadali my i juz dobrze jest , taka tam to byla ranna sprzeczka , wiecie jak to jest on stres , ja stres , przesluchanie , papiery , tłumacze , kasa , kasa , kasa , ale juz jest ok , ja sie czuje nie najgorzej i mam wielkąaaaaaaaaaaaaaaaa nadzieje , ze dojade 21 na przesluchanie i juz bedziemy choc to miec za soba buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Gangrena a o tobie to zaczełam myslec , hmmmmmmm powiedz gdzie na te wczasy masz amiar , to A. moze ci przewodnika podeśle .........................

reklama
Do góry