reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

:-Daaaa wydłubuj:-D

ZDJĘCIE AUTORSTWA mojego Męża--hahahaha hahahaha artysta ha ha ha Jak on artysta to ja baletnica haha hahaha

No i masz po oku...
Słowa o byciu chciwuską i flądrą podziałały! :-D Miałam w zapasie jeszcze inny na wypadek, gdyby jednak tamte nie skutowały odpowiednio. :happy:

Mnie urzekł Kubilay w rajstopach. :-) BĘDZIE MÓJ! :rolleyes: :-p Albo chociaż te bossskie rajstopki:rofl2: A słuchaj, Idealna, podnosisz go tak lekko do góry, gdy mu je zakładasz? Moja mama mnie tak kiedyś "utrząsała" - piękne wspomnienia! :-D

No i zdjęcia facetów w akcji, czyli w roli "kogutów domowych". Gosia, Aureolka, skoro takich wyhaczyłyście...nie dało by się tak i dla mnie...?:sorry: Może mają jakichś chętnych do prac domowych kuzynów?:-) ;-)

Aha, kiedyś jeszcze nawiążę do muzyki. Możecie mi przypomnieć. :)

Życzę Wam udanego dnia i już mniejsza z tym, czy to Walentynki. :happy:

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
ostatnio moja kolezanka przyszla do mnie do pracy z 3 miesieczna córeczka hehehe i to samo jak ja ubierala to jak ja to nazywam '' wstrzasnela ja do kobinezonu '' az ja bylam w szoku , heheh o ja ja rozbieralam , po głowke podtrzymywalam itp. delikatnie kombinezon z pod pleckow wyciagalam , a ta w 3 sekundy ja wstrzasnela w kombinezon heheh wszyscy sie usmialismy z tego

Teraz to już sie obejdzie, Idealna. :confused2: Jestem na bieżąco.
;-)
Dlaczego tu nie ma emotka, że np. ja Ciebie z bańki walę? :-D Byłaby jak znalazł. :-)

Widzisz, jak wiele z Kubilayem mamy wspólnego? On też lubi takie podciąganie rajstopek! Musimy być razem...:rolleyes: Bezwzględnie! :DDDD

Tylko uważaj, by mu "czegoś" przy okazji tego podciagania nie uszkodzić.:-p:wink:

Dziś u nas (wwa) zaczęło "białe g*wno" (jak ujęła to moja kolezanka) spadać z nieba.:sad: Znaczy się: śnieżek. Taki mikro, mini, nano..., ale się pojawił. :-(

ZA STARA??!!!!!:shocked2: Nooooo..teraz to mnie zabolało! Ubodłaś mnie tym. :-(
Nie będę płakać, nie będę płakać, nie będę pła...:baffled:

Tego sie po Tobie nie spodziewałam!:no:

;-)

jak bum cyk-cyk padał. Ale takie no...mikroskopijne. No i może nie w całej Wawie. :)

Mokotów teraz.

Zakochasz? A to nie będzie kolidowało z moją miłością do Kubiego i naszym związkiem? :sorry:

Jak dla mnie: możesz się zakochiwać. A co! Czea żyć pełnio życia! :-D

o rany- ile tu nagle wyznan milosnych- lawinowo polecialo:szok::szok::szok: - Gangrena zatrzaslas forum:-D, a to ciekawe, bo na zdjeciu nawet Cie nie widac... hihihi

ja w tym roku niby nie obchodze, bo co tu swietowac, ale wlasnie rozmawialam przez telefon z moja bratanica i sprzedala mi jeden z wierszykow Walentynkowych, ktory pojawil sie u Niej w klasie:tak::tak::tak:- szkoda, aby Was to ominelo, wiec sluchajcie: "tak Cie kocham, tak Cie lubie, ze za Toba gacie zgubie..." dobre- lepsze niz za moich czasow:-p:-p:-p... hihihi

reklama
oj Shira niech sobie wyznaja , taki dzis dzien , niech sie zako****a jak w piosence '' nie żałujcie serca dziewczyny.....'' hehehe ale fakt jest jeden Gangrena zatrząsła forum , rozweselila i bawi , brawo , co do sniegu prawda mój A. wrócil z treningu ze Zwolenia i mowil ze takie male co nieco biale g..... padalo tam , w moim miescie 0 , znaczy 0 sniegu , bo deszcz byl ......pozatym dopiero sie pogodzilam z A. bo rano konflikt sie rozpoczol o ogół , a potem on pojechal na trening na caly dzien , ale wrócil szybciej niz przypuszczal , rozmowe zaczol ............:zawstydzona/y: no i zesmy sie pogodzili:zawstydzona/y: , teraz sie kompie

Do góry