reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Preston

wiesz jak sie kiedys spotkamy mozemy tam zajsc i pogadac zobaczymy a jak nie to trudno, cos wykombinujemy ,ja tylko bym chciala zeby Sandra miala kontakt z dziecmi zeby sie bawila z rowiesnikami itp. a pracowalam w music box w Leyland.

reklama
serio ja Cie nie kojarze ;-) duuuuzo ludzi sie przewinelo przez MBL ja tam robilam najpierw przez agencje a potem przeszlam na kontrakt a jeszcze pozniej sie sama zwolnilam po ponad roku czasu , no a teraz wychowuje dziecko i tak czas leci :)

Wiesz to tylko 3 tyg a my tam w 3 robiliśmy zmienialysmy opakowania na płytach. Ja sie cieszę troszkę ze do pracy wróciłam troszkę do ludzi bo tak to tylko z małym sama w kółko wiec jak tylko nie pada to do wózka i na dwór zeby w domu nie siedzieć a tak to chociaż te dwa dni w tyg po pare godzin sie wylaczam w robocie ;)

wlasnie sie zastanawialam co Ty moglas robic, ja to robilam konkretne zamowienia do firm , strasznie odpowiedzialne zajecia dostawalam no ale bylo minelo.chcialabym isc do jakiejkolwiek pracy , oderwac sie od codziennosci ,odezwac sie do ludzi a tak to pranie,sprzatanie, gotowanie ,zajmowanie sie dzieckiem i tak w kolko nawet w wekeend do pracy nie pojde bo maz pracuje co druga sobote a i sandry nie mam z kim zostawic .:no:

To faktycznie ja mam tyle Szczescia ze moj tylko na tygodniu pracuje wiec ja mogę na wekendzie, a myslalas nad opiekunka na co druga sobotę żebyś mogła gdzies iść do pracy

nie , nie myslalam o opiekunce co innego jak bym pracowala caly tydzien a tak to maz nawet nie chce slyszec zeby ktos obcy zajmowal sie Sandra no nic.pozostaje mi siedziec w domu kiedys myslalam zeby zajmowac sie gromadka dzieci a jeszcze kiedys myslalm zeby zalozyc zlobek dla malych dzieci zeby matki mogly chodzic do pracy etc. pomysly to ja mam tylko gorzej z ich realizacja ;-)

reklama
Do góry