reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

waszka, nie bardzo rozumię co ma wspólnego wyrobienie medical card z brakiem lekarza w okolicy???jak oni ci uzasadnili taka odpowiedż?

reklama
Ja tez nie polecam poslkiej kliniki, szkoda gadac a raczej pisac ;).
Monikaj76 - chesz przywiezc psa? Jestem ciekawa ile bedziesz placic za bilet lotniczy. Ja mam Husky i jak sprawdzalam bilety to sobie zazyczyli 1500€!!!!!!:szok:
juz razdem z badaniami w Dublinie na lotnisku, dlatego tez jechalismy po nia autem. Ale to bylo rok temu, wiec napisz jak sie teraz sprawy maja :)

Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .A co do szczepien nie masz co sie martwic tu maja caly kompelks szczepien ja szczepie tu swoje maluchy i wszytko jest ok i za darmo :) A dowiedz sie dokaldnie czy mozesz se wybrac polozna chyba tak jakos bylo w Mullingar w szpitalu ja wrocialam do Polski w 7 mies ciazy wiec do konca nie dotrwalam.

Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .

Oj, ale cos chyba jest z tymi lekarzami dziwnego? Ja wybralam takiego, ktory ma umowe z polskim lekarzem, ale na karcie wpisali mnie do innego, blizej miejsca zamieszkania. Musialam pozniej wymieniac przepisac sie i wymieniac karty... wiec moze cos jest z tym brakiem miejsca? Choć to dziwne jest...

hej dziewczyny mam pytanko jak tu wlasnie jest z tym halloween

Hihi, ja tez sie dopytywałam:) Trzeba częstować przychodzące dzieci slodyczami, bo inaczej... mogą obrzucic dom surowymi jajkami (nie wiem czy to prawda?).
W każdym razie ja zapasy zrobie (choc to ponoc maja byc resztki slodyczy?)
Sama spedzam tu pierwszy Helloween, ale mysle, ze nie bedzie źle... wokół sami studenci:)

:-Dno ja mialam w zeszlym roku zapay slodyczy owocow ze hoho..ale moj tempak <czyt. 2 polowa) :-D jak przyszla dziewczynka przebrana za czarownice to powiedzial ze nie wie o co chodzi i zamknal drzwi..nic nam nie zrobili bo mieszkalismy wtedy na 1 pietrze i na dole domofon byl..ale teraz mieszkam na parterze wiec sie zaopatrze :-D no i sama mam zamiar chodzic z mlodym

co do obrzucania jajkami to nie wiem czy to prawda ale moja kumpela opowiadala mi ze jej wymalowali okna farbami i drzwi ( mieszka w domku )

reklama
Do góry