reklama
Nansiija
Początkująca w BB
Ja tez nie polecam poslkiej kliniki, szkoda gadac a raczej pisac .
Monikaj76 - chesz przywiezc psa? Jestem ciekawa ile bedziesz placic za bilet lotniczy. Ja mam Husky i jak sprawdzalam bilety to sobie zazyczyli 1500€!!!!!!
juz razdem z badaniami w Dublinie na lotnisku, dlatego tez jechalismy po nia autem. Ale to bylo rok temu, wiec napisz jak sie teraz sprawy maja
Monikaj76 - chesz przywiezc psa? Jestem ciekawa ile bedziesz placic za bilet lotniczy. Ja mam Husky i jak sprawdzalam bilety to sobie zazyczyli 1500€!!!!!!
juz razdem z badaniami w Dublinie na lotnisku, dlatego tez jechalismy po nia autem. Ale to bylo rok temu, wiec napisz jak sie teraz sprawy maja
didi
Fanka BB :)
Nansiija...mam pytanie wlasnie o psa..czy mozesz mi napisac w skrocie jak to wszystko przebiega chodzi mi o sprawy gdy psina juz jest na wyspie a zwlaszcza o te badania
Iwka.o
Mama-Mili,Dominiki,Szymon
Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .A co do szczepien nie masz co sie martwic tu maja caly kompelks szczepien ja szczepie tu swoje maluchy i wszytko jest ok i za darmo A dowiedz sie dokaldnie czy mozesz se wybrac polozna chyba tak jakos bylo w Mullingar w szpitalu ja wrocialam do Polski w 7 mies ciazy wiec do konca nie dotrwalam.
aneczka81
Ja tez nie polecam poslkiej kliniki, szkoda gadac a raczej pisac .
A ja bardzo prosiłabym o szczegóły? Tu w Cork masa ludzi jest zachwycona tą kliniką, ale pewnie nie wizytą, ale samym faktem, ze jest... prosze, napisz coś więcej... jakby mnie korcilo, zeby tam jechac - lepiej wiedziec.
Z góry dziękuję!
aneczka81
Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .
Oj, ale cos chyba jest z tymi lekarzami dziwnego? Ja wybralam takiego, ktory ma umowe z polskim lekarzem, ale na karcie wpisali mnie do innego, blizej miejsca zamieszkania. Musialam pozniej wymieniac przepisac sie i wymieniac karty... wiec moze cos jest z tym brakiem miejsca? Choć to dziwne jest...
aneczka81
hej dziewczyny mam pytanko jak tu wlasnie jest z tym halloween
Hihi, ja tez sie dopytywałam Trzeba częstować przychodzące dzieci slodyczami, bo inaczej... mogą obrzucic dom surowymi jajkami (nie wiem czy to prawda?).
W każdym razie ja zapasy zrobie (choc to ponoc maja byc resztki slodyczy?)
Sama spedzam tu pierwszy Helloween, ale mysle, ze nie bedzie źle... wokół sami studenci
didi
no ja mialam w zeszlym roku zapay slodyczy owocow ze hoho..ale moj tempak <czyt. 2 polowa) jak przyszla dziewczynka przebrana za czarownice to powiedzial ze nie wie o co chodzi i zamknal drzwi..nic nam nie zrobili bo mieszkalismy wtedy na 1 pietrze i na dole domofon byl..ale teraz mieszkam na parterze wiec sie zaopatrze no i sama mam zamiar chodzic z mlodym
co do obrzucania jajkami to nie wiem czy to prawda ale moja kumpela opowiadala mi ze jej wymalowali okna farbami i drzwi ( mieszka w domku )
co do obrzucania jajkami to nie wiem czy to prawda ale moja kumpela opowiadala mi ze jej wymalowali okna farbami i drzwi ( mieszka w domku )
aneczka81
Ja tez sie wybieram z dzieciakami)) Ale nie bardzo wiem jak sie zabrać do tego. W Polsce nie obchodziłam nigdy Helloween, ale jak już jestem w Irlrandii... to czemu nie?
reklama
aneczka81
Wskoczylam na konto, sprawdzic czy pobrali kase za dom, a tu... kilka tysiecy euro lezy odlogiem Dostaliśmy dziś FIS!! Dzięki za wykrakanie Ale sie ciesze