reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

waszka, nie bardzo rozumię co ma wspólnego wyrobienie medical card z brakiem lekarza w okolicy???jak oni ci uzasadnili taka odpowiedż?

reklama
Ja tez nie polecam poslkiej kliniki, szkoda gadac a raczej pisac ;).
Monikaj76 - chesz przywiezc psa? Jestem ciekawa ile bedziesz placic za bilet lotniczy. Ja mam Husky i jak sprawdzalam bilety to sobie zazyczyli 1500€!!!!!!:szok:
juz razdem z badaniami w Dublinie na lotnisku, dlatego tez jechalismy po nia autem. Ale to bylo rok temu, wiec napisz jak sie teraz sprawy maja :)

Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .A co do szczepien nie masz co sie martwic tu maja caly kompelks szczepien ja szczepie tu swoje maluchy i wszytko jest ok i za darmo :) A dowiedz sie dokaldnie czy mozesz se wybrac polozna chyba tak jakos bylo w Mullingar w szpitalu ja wrocialam do Polski w 7 mies ciazy wiec do konca nie dotrwalam.

Waszka wiesz nie ma nic wspolego Medikal kart a lekarz ty ja wyrabiasz ze wzagledu na male dochody a musisz tylko wybrac swojego Gp i nic wiecej .

Oj, ale cos chyba jest z tymi lekarzami dziwnego? Ja wybralam takiego, ktory ma umowe z polskim lekarzem, ale na karcie wpisali mnie do innego, blizej miejsca zamieszkania. Musialam pozniej wymieniac przepisac sie i wymieniac karty... wiec moze cos jest z tym brakiem miejsca? Choć to dziwne jest...

hej dziewczyny mam pytanko jak tu wlasnie jest z tym halloween

Hihi, ja tez sie dopytywałam:) Trzeba częstować przychodzące dzieci slodyczami, bo inaczej... mogą obrzucic dom surowymi jajkami (nie wiem czy to prawda?).
W każdym razie ja zapasy zrobie (choc to ponoc maja byc resztki slodyczy?)
Sama spedzam tu pierwszy Helloween, ale mysle, ze nie bedzie źle... wokół sami studenci:)

:-Dno ja mialam w zeszlym roku zapay slodyczy owocow ze hoho..ale moj tempak <czyt. 2 polowa) :-D jak przyszla dziewczynka przebrana za czarownice to powiedzial ze nie wie o co chodzi i zamknal drzwi..nic nam nie zrobili bo mieszkalismy wtedy na 1 pietrze i na dole domofon byl..ale teraz mieszkam na parterze wiec sie zaopatrze :-D no i sama mam zamiar chodzic z mlodym

co do obrzucania jajkami to nie wiem czy to prawda ale moja kumpela opowiadala mi ze jej wymalowali okna farbami i drzwi ( mieszka w domku )

reklama
Do góry