reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

reklama
Becia to fajnie !
my chcemy isc nast tydzien ,cenowo jeszcze nie wiem jak ale mysle ,ze na zawala nie padne :-D
a u was ksiazki,zeszyty trza zakupic samemu ? bo nam szkola daje ;-) dobre to jest,bo jakbm miala jeszcze kupowac cala wyprawke to z torbami bym poszla :tak:
moja juz ma plan lekcji :szok: szkole zaczyna 30.08. wyslalam aplikacje o autobus szkolny i mam nadzieje,ze zalapie sie dziec :tak: 3 maj kciuki ;-)
a jutro ma ostatni dzien w primary school !!! jak to zlecialo, dopiero co nauke rozpoczyanala :szok:

Cześć
madlen wszystko daje szkoła- dla mnie to szok :szok::szok:
Od książek a kończąc na gumce do mazania- wszystko za free :-D
moje dzieciaki chyba chodzą do Szkoly do 17.07 a 3-5.09 zaczynaja ale dokładnie nie wiem, muszę jeszcze spr.
My planujemy przenieść się do Walii a dokładnie do Swansea, Milton Keynes mi się nie podoba- jak dla mnie nic oprócz sklepów tu nie ma :no:
jezeli wyjdzie nam wszystko jak zaplanowaliśmy to dzieciaki czeka wielka zmiana, akurat Oskar i tak zmienia szkole więc wszystko fajnie by się wpasowalo :tak: Dlatego póki co mundurka nie kupuje, bo każda szkoła ma inny :-D
jak u Was z pogoda?

Becia wyslalam wczoraj meza z cora do sklepu,zeby zorientowali sie ile kosztuje uniform i tez sie milo zaskoczylam..liczylam na wiecej a tu taka niespodzianka !
u nas tez szkola wsio daje,ja wsumie musze jej kupic tylko przybory szkolne i kalkulator ;-)
moje starsze dziecie we wtorek juz mialo zakonczenie,syn jutro i przed nami 2m-ce wakacji :)

Madlen u nas chyba zakończenie roku 17-20.07 nawet dobrze nie wiem, muszę spr na stronce
29.07-29.08 będę w Pl - mieszkamy nad samym morzem, więc codziennie będziemy chodzić :-D Przyjade czarna i wypoczeta :-D
Na Wyspach nauka faktycznie jest za free :-D

Witajcie,widzę i wam się wakacje udzieliły,cisza już 3 tygodnie,a szkoda bo fajny wątek.Ja jestem mamą dwóch nastolatek Julki 15 lat i 2 dni:-) i Zuzki 12 lat.Mieszkamy w Usa i póki co mam je pod kontrolą ,Julka chodzi już do liceum (nie mamy gimnazjów)a młodsza jeszcze w podstawówce.Tylko one nastawione głownie na naukę-póki co...Za to rośnie nam mały łobuziak i czas pokaże co z niego wyrośnie.Odezwijcie się ...

CZesc Lena
wysiki macie poziom w USA ?
Do ktorej godz macie zajecia w szkole?
Dlugo jestes w USA?
Corki tesknia za pl?

Moj Oskar w piatek przyniosl swiadectwo- jestem z niego dumna :tak:
ale od wczoraj am strasznego focha- wszystko go denerwuje.
rano przed szkola zrobil siwy dym ale szybko postawilam go do pionu :-D

Maz w niedziele jedzie do Walii- nowa robota, po wakacjach dolaczymy do niego
my juz 29.07 lecimy do pl na caly miesiac :-D

U nas dzis 30c upal na calego

Lena witaj :)

U mnie córa już w 5 klasie, książki prawie kupione, zostały jeszcze 2 ćwiczenia do polskiego i podręcznik od muzyki, ale one podobno jeszcze w druku, to kupimy na początku września.

reklama
Do góry