reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Beata jakich 6cio kl. ?? to twoj nie jest w7kl ? ile u was trwa podstawowka ??
moja tez miala testy,w srode ang a w czwart. matma...ten albo nast weekend zaczynaja wysylac listy do college...
czekam na ten list jabym siedziala na szpilkach :zawstydzona/y::-D

dzisiaj mielismy cudna pogode...i cale szczescie,bo to moje pierworodne znowu ma hustawke nastrojow..<wykoncza mnie te jej hormonki :angry:> i jakbysmy siedzieli w domu to mogloby sie zle skonczyc...a tak swieze powietrze oczyscilo atmosfere :-p

reklama
Czesc

Madlen podstawowka do 6 kl, potem jest gimnazjum do 16 roku zycia.
Oskar jest urodzony we wrzesniu więc chodzi do 6 kl :-D
W Pl by chodził do 5 kl.
ja sie nie martwie on w Pl zaliczył 3 lata nauki, w UK nic nowego z matematyki sie nie nauczył :-D:-D
Moze mieć problem jeszcze z j.ang ale jego wychowawczyni mowi ze w ciagu 2 lat zrobił duze postępy - więc na tescie z pewnością sobie poradził.
moze nie bedzie to wysoki wynik ale z pewnością bedzie ok.
nie stresuj sie rodzice zawsze bardziej panikije jak dzieci :-D
Twoja córka chodziła w Pl do szkoły ? Jak długo jesteś na wyspie ?

Becia u nas podstawowka jest do 7kl ,moja starsza dwojka urodzona wiosna wiec do szkoly zaczeli chodzic szybciej,trzecie juz pojdzie pozniej bo z jesieni..
w PL do szkoly nie chodzili,nie zaliczyli nawet zerowki :no:
cala edukacja tutaj..:tak:

i czekam na list do jakiej szkoly to moje dziecie sie dostalo,ale poki co jeszcze nic nie ma ....

Beata juz w marcu :szok:
to szybko u was wysylaja listy ,u nas dopiero koniec maja..przyjac tez ja przyjma,tylko pytanie gdzie ?:laugh2: mam nadzieje,ze do tej szkoly,ktora podalysmy jako pierwsza :tak:;-)

pogoda u nas cudna,taka prawdziwa wiosna ,juz drugi dzien ..wow..tutaj takie slonko to rzadkosc..w tym roku jakas paskudna ta wiosna :wściekła/y:

a gdzie reszta mamusiek ??? :confused:

milego weekendu !

Madlen do konca listopada mieliśmy w obecnej szkole zgłosić gdzie Oski idzie do szkoły i tam go zapisalismy , w marcu przyszło tylko potwierdzenie ze tam jest- podalam tylko jedna szkole :-)
za 2-3 tyg idzie ja zobaczyć - bedzie Dzień otwarty do zwiedzania.
Teraz dzieci maja tydz wolnego.
U nas tez ciagle pada deszcz- dzis wreszcie wyszło slonko.
29.07 lecę do pl na cały miesiąc - o 23:05 ladujemy

Milego wieczoru

Beata to u was jest zupelnie inaczej niz u nas.Ja musialam podac minimum 4szkoly. Dostalam list wczoraj,wszystkim wczoraj wysylali..i cora dostala sie tam gdzie chciala !! w czerwcu mamy zebranie :)
a pozniej nas czeka zakup mundurka ;)

To gratulacje dla corki :tak:
my tez tu mamy mundurki ale nie wiem kiedy mamy je kupic :-D
macue teraz wolne ? Moje dzieci maja Tydz przerwy :baffled:

U nas dzis mega cieplo :-D

Becia ja mundurek chyba kupie latem,bo na razie kasy nie mamy a poza tym nie wiem co dokladnie mam kupic :-p
w pon mam zebranie,to sie wsio dowiem ,a 6czerwca moja cora zamiast isc do swojej obecnej szkoly musi jechac do college bo bedzie pisala egzaminy ..dopiero co jedne pisala a tu teraz znowu jakies :szok:,ale musza wiedziec do jakiej klasy ja przydzielic..
--powiem szczerze,ze ta szkola jeszcze sie nie zaczela a ja juz mam jej dosyc !!-- testy,zebrania,nowy mundurek,ktory malo nie kosztuje..achhh wszystko takie nowe,przeraza mnie to..i jeszcze nie wiem czy zalapie sie na szkolny bus..:confused:

moje wolnego nie maja,ale u nas rok szkolny konczy sie z koncem czerwca ;-)

a gdzie reszta mamusiek ???

reklama
Do góry