reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Beata jakich 6cio kl. ?? to twoj nie jest w7kl ? ile u was trwa podstawowka ??
moja tez miala testy,w srode ang a w czwart. matma...ten albo nast weekend zaczynaja wysylac listy do college...
czekam na ten list jabym siedziala na szpilkach :zawstydzona/y::-D

dzisiaj mielismy cudna pogode...i cale szczescie,bo to moje pierworodne znowu ma hustawke nastrojow..<wykoncza mnie te jej hormonki :angry:> i jakbysmy siedzieli w domu to mogloby sie zle skonczyc...a tak swieze powietrze oczyscilo atmosfere :-p

reklama
Czesc

Madlen podstawowka do 6 kl, potem jest gimnazjum do 16 roku zycia.
Oskar jest urodzony we wrzesniu więc chodzi do 6 kl :-D
W Pl by chodził do 5 kl.
ja sie nie martwie on w Pl zaliczył 3 lata nauki, w UK nic nowego z matematyki sie nie nauczył :-D:-D
Moze mieć problem jeszcze z j.ang ale jego wychowawczyni mowi ze w ciagu 2 lat zrobił duze postępy - więc na tescie z pewnością sobie poradził.
moze nie bedzie to wysoki wynik ale z pewnością bedzie ok.
nie stresuj sie rodzice zawsze bardziej panikije jak dzieci :-D
Twoja córka chodziła w Pl do szkoły ? Jak długo jesteś na wyspie ?

Becia u nas podstawowka jest do 7kl ,moja starsza dwojka urodzona wiosna wiec do szkoly zaczeli chodzic szybciej,trzecie juz pojdzie pozniej bo z jesieni..
w PL do szkoly nie chodzili,nie zaliczyli nawet zerowki :no:
cala edukacja tutaj..:tak:

i czekam na list do jakiej szkoly to moje dziecie sie dostalo,ale poki co jeszcze nic nie ma ....

Beata juz w marcu :szok:
to szybko u was wysylaja listy ,u nas dopiero koniec maja..przyjac tez ja przyjma,tylko pytanie gdzie ?:laugh2: mam nadzieje,ze do tej szkoly,ktora podalysmy jako pierwsza :tak:;-)

pogoda u nas cudna,taka prawdziwa wiosna ,juz drugi dzien ..wow..tutaj takie slonko to rzadkosc..w tym roku jakas paskudna ta wiosna :wściekła/y:

a gdzie reszta mamusiek ??? :confused:

milego weekendu !

Madlen do konca listopada mieliśmy w obecnej szkole zgłosić gdzie Oski idzie do szkoły i tam go zapisalismy , w marcu przyszło tylko potwierdzenie ze tam jest- podalam tylko jedna szkole :-)
za 2-3 tyg idzie ja zobaczyć - bedzie Dzień otwarty do zwiedzania.
Teraz dzieci maja tydz wolnego.
U nas tez ciagle pada deszcz- dzis wreszcie wyszło slonko.
29.07 lecę do pl na cały miesiąc - o 23:05 ladujemy

Milego wieczoru

Beata to u was jest zupelnie inaczej niz u nas.Ja musialam podac minimum 4szkoly. Dostalam list wczoraj,wszystkim wczoraj wysylali..i cora dostala sie tam gdzie chciala !! w czerwcu mamy zebranie :)
a pozniej nas czeka zakup mundurka ;)

To gratulacje dla corki :tak:
my tez tu mamy mundurki ale nie wiem kiedy mamy je kupic :-D
macue teraz wolne ? Moje dzieci maja Tydz przerwy :baffled:

U nas dzis mega cieplo :-D

Becia ja mundurek chyba kupie latem,bo na razie kasy nie mamy a poza tym nie wiem co dokladnie mam kupic :-p
w pon mam zebranie,to sie wsio dowiem ,a 6czerwca moja cora zamiast isc do swojej obecnej szkoly musi jechac do college bo bedzie pisala egzaminy ..dopiero co jedne pisala a tu teraz znowu jakies :szok:,ale musza wiedziec do jakiej klasy ja przydzielic..
--powiem szczerze,ze ta szkola jeszcze sie nie zaczela a ja juz mam jej dosyc !!-- testy,zebrania,nowy mundurek,ktory malo nie kosztuje..achhh wszystko takie nowe,przeraza mnie to..i jeszcze nie wiem czy zalapie sie na szkolny bus..:confused:

moje wolnego nie maja,ale u nas rok szkolny konczy sie z koncem czerwca ;-)

a gdzie reszta mamusiek ???

reklama
Do góry