reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Witam w kolejny gorący dzień,rekordy znów tempertaura bije ufff.
Beata w stanach jesteśmy 10 lat,moje dzieci nie pamiętają Polski,Jula miała 5 lat, Zuzia 2 jak przyjechaliśmy.Cały ich świat jest tu koleżanki,szkoła. Pytasz o poziom w szkole,u nas klasa podzielona jest na stopnie trudności,jeśli dziecko jest dobe np. z matematyki na ten przedmiot rozszerzony, jeśli sobie nie radzi automatycznie jest na poziomie normalnym lub nawet ma pomoc,tak jest ze wszystkimi głównymi przedmiotami,więc trudno powiedzieć jaki poziom jest w szkole. Lekcje u nas zaczynają i kończą się dla wszystkich dzieci o tej samej godzinie.W podstawówce od 7:45-2:45,a liceum ma 15 min dłużej lekcje.
My już niestety po wakacjach :(

reklama
Witam!Dołączam i ja,mama 2 nastolatków.Dopiero zobaczyłam ten wątek na BB.Ja piszę na mamacafe a tam ostatnio mało która zagląda.

Witam!Co tu tak cicho?Moi starsi jeszcze nie wrócili od babci,czekają na transport-tata ma po nich przyjechać jak wróci do kraju.
Mam pytanie?Stara się któraś o dofinansowanie do podręczników?Moich niestety nie obejmuje,nawet jako rodzina wielodzietna.Jak was interesuje to wejdźcie na rzecznikrodziców.pl

hej mamuski :)
moje juz tez w szkole,cora w tym roku zaczela college ,na razie poki co jest dobrze...czas pokaze jak bedzie dalej :p
chwilowo u mnie brak czasu na kompa,wiec tylko wpadam i wypadam :zawstydzona/y::sorry2:
pozdrawiam !

reklama
Czesc
29.08 wrocilam z pl
przenioslam sie do Walii I czekam na miejsce w szkole dla starszego - w pt dadza odp
mlodszy zaczyna w pon
szkoly w potownaniu z MK tragiczne :baffled:

Do góry