reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Beata to przerażające, co piszesz :O Zaraz zacznę się cieszyć, że żyję w kraju, na który tak wszyscy narzekamy ;-)

Jedyny minus w polsce to niskie zarobki I brak pracy.

My Chyba w lipcu/sierpniu przeniesiemy sie do Walii- znalazlam kilka szkol gdzie przedzial wiekowy jest 11-16 lat a nie 11-18.
w polowie maja syn ma testy 6kl
w tym roku zakonczenie roku szkolnego mamy Bardzo szybko - w polowie lipca :-D:-D:-D

reklama
Witam mamusie ''szalejacych hormonów'';-):-) Ja mam w domu dwa takie egzemplarze syn 15 l i corka 13 l...najwieksza głupota jest gimnazjum barana co to wymyslił to bym:wściekła/y: Moj synek podstawowke ukonczył z srednia 5.0 a teraz ledwo 4.0 w pierwszej klasie zaliczył wagary i palenie papierosow przez całą podstawowke nie miał ani jednej uwagi..... oceny ma nawet ale to jego zaraz czepiasz sie itp doprowadza mnie do szału:crazy:Corka teraz konczy podstawowke i idzie do gimnazjum i szczeze jestem przerazona ona generalnie jest strasznie sfochowana i bardzo poddatna na wpływ innych teraz uczy sie super ale boje sie co bedzie jak zacznie to gimnazjum ,z synem jeszcze idzie sie dogadac ale ona fochy ma o nic jak z jajcem i jeszcze zle :nerd:..Co do komputera oni zawsze mieli ograniczony czas a jak przeskrobali cos to szlaban na kompa i zabierałam telefony bo teraz wiadomo z tel tez mozna na neta wchodzic i tyle o moich perełkach ;-)

Witam i dolaczam sie do grupy. Moj syn za tydzień skonczy 16 lat. Uczyc to sie uczy jak zawieje ambicje ms tylko checi mniej do nauki

hejka ;)
witam po przerwie..troche mi sie pochorowalo ,ale juz jestem
i witam nowe mamy ;)
Beata lepiej tego ujac nie moglas..chociaz mysle,ze polska mlodziez jest podobna,moze z ta rozncia,ze w szkole wiekszy rygor no i krolowa nie doplaca do pensji,ale za to sa mlodzieniaszki,ktorzy chca miec oryginalne ciuchy..rodzicow nie stac i co robia...kradna...
takze czy w PL czy za granica wszystko zalezy od genow i wychowania :tak:

O, nastolatki to temat rzeka. Mam takie w domu. Ze starszym dzieckiem największe hece były w drugiej gimnazjum, tzn. wagary, papierosy, alkohol. Trzeba było mocno dokręcić śrubę co najważniejsze być konsekwentnym. Najgorsze dla dzieciaków to siara jaka mogą zrobić rodzice przy kolegach i koleżankach a my nie cofaliśmy się przed niczym. Na szczęście to wszystko minęło a dzieciak wie,że jak trzeba będzie to wezwiemy nawet policję.

reklama
Do góry