reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy Nastolatków - pogaduchy

Beata to przerażające, co piszesz :O Zaraz zacznę się cieszyć, że żyję w kraju, na który tak wszyscy narzekamy ;-)

Jedyny minus w polsce to niskie zarobki I brak pracy.

My Chyba w lipcu/sierpniu przeniesiemy sie do Walii- znalazlam kilka szkol gdzie przedzial wiekowy jest 11-16 lat a nie 11-18.
w polowie maja syn ma testy 6kl
w tym roku zakonczenie roku szkolnego mamy Bardzo szybko - w polowie lipca :-D:-D:-D

reklama
Witam mamusie ''szalejacych hormonów'';-):-) Ja mam w domu dwa takie egzemplarze syn 15 l i corka 13 l...najwieksza głupota jest gimnazjum barana co to wymyslił to bym:wściekła/y: Moj synek podstawowke ukonczył z srednia 5.0 a teraz ledwo 4.0 w pierwszej klasie zaliczył wagary i palenie papierosow przez całą podstawowke nie miał ani jednej uwagi..... oceny ma nawet ale to jego zaraz czepiasz sie itp doprowadza mnie do szału:crazy:Corka teraz konczy podstawowke i idzie do gimnazjum i szczeze jestem przerazona ona generalnie jest strasznie sfochowana i bardzo poddatna na wpływ innych teraz uczy sie super ale boje sie co bedzie jak zacznie to gimnazjum ,z synem jeszcze idzie sie dogadac ale ona fochy ma o nic jak z jajcem i jeszcze zle :nerd:..Co do komputera oni zawsze mieli ograniczony czas a jak przeskrobali cos to szlaban na kompa i zabierałam telefony bo teraz wiadomo z tel tez mozna na neta wchodzic i tyle o moich perełkach ;-)

Witam i dolaczam sie do grupy. Moj syn za tydzień skonczy 16 lat. Uczyc to sie uczy jak zawieje ambicje ms tylko checi mniej do nauki

hejka ;)
witam po przerwie..troche mi sie pochorowalo ,ale juz jestem
i witam nowe mamy ;)
Beata lepiej tego ujac nie moglas..chociaz mysle,ze polska mlodziez jest podobna,moze z ta rozncia,ze w szkole wiekszy rygor no i krolowa nie doplaca do pensji,ale za to sa mlodzieniaszki,ktorzy chca miec oryginalne ciuchy..rodzicow nie stac i co robia...kradna...
takze czy w PL czy za granica wszystko zalezy od genow i wychowania :tak:

O, nastolatki to temat rzeka. Mam takie w domu. Ze starszym dzieckiem największe hece były w drugiej gimnazjum, tzn. wagary, papierosy, alkohol. Trzeba było mocno dokręcić śrubę co najważniejsze być konsekwentnym. Najgorsze dla dzieciaków to siara jaka mogą zrobić rodzice przy kolegach i koleżankach a my nie cofaliśmy się przed niczym. Na szczęście to wszystko minęło a dzieciak wie,że jak trzeba będzie to wezwiemy nawet policję.

reklama
Do góry