reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello:-)

u nas lepiej, bo sytuacja się wyjasniła:tak:, samopoczucie od razu lepsze,

jak długo może trwać katar:confused:, Piotrek smarczy się i pokasłuje od tygodnia, ale nic dalej złego się nie dzieje, byliśmy u lekarza i osłuchowo czysto, ale katar się trzyma:baffled:

dzisiaj na spokojnie składam życzonka imiennie
KRZYSIOWI, VANESCE, MATEUSZKOWI, KAROLKOWI, NATALCE, ZOSI STO LAT :-):-):-)

reklama
u mnie zaa oknem wiosna po woli się pojawia
słonko świeci wiaterek maluśki
a ja mam wolne i koncze nasze malowanie mebelków kanty zostały i na dole wewnątrz półek w 2 miejscach a chce by było wsio gotowe na Święta na przyjazd rodziców ale am czas to sobie po trozku robie one nie śmierdzą wiec mogę malować w dzień jak dzieci w placówkach i w tyg zaś pomaluje 2 warstwę

jejku my nadal dumamy nad prezentem dla Maksa na urodzino-Święta bo wsio na raz

każdy pyta co mu kupić na pewno coś z Tomeczka każe kupić bo uwielbia go i sprawi mu to wielka radość
i chyba puzzle bo bardzo lubi układać

hej
ja byłam na spacerku z dziewczynami, bo grzech nie skorzystać z takiej pięknej pogody:-)
Majka trochę płaczliwa jest przez ząbkowanie:-( tylko pcha rękę do buźki i wytwarza hektolitry śliny:baffled:
żeby było śmiesznie miałam dziś starcie z obieraczką do warzyw i tak chlasnęłam opuszek kciuka że nie mogłam poradzić sobie z zatamowaniem krwi:szok: zadzwoniłam szybciutko po m i jakoś uratował sytuacje;-) i teraz źle mi się klika w spacje:sorry2:
Natalka dziś zasadziła rzeżuchę:tak: i co chwilę podchodzi i sprawdza czy już coś wyrosło:-D a dzis rano walnęła tekst "mamo patrz mam długie nóżki":-D po czym kazała założyć sobie sukienkę:-D

hej
ja byłam na spacerku z dziewczynami, bo grzech nie skorzystać z takiej pięknej pogody:-)
Majka trochę płaczliwa jest przez ząbkowanie:-( tylko pcha rękę do buźki i wytwarza hektolitry śliny:baffled:
żeby było śmiesznie miałam dziś starcie z obieraczką do warzyw i tak chlasnęłam opuszek kciuka że nie mogłam poradzić sobie z zatamowaniem krwi:szok: zadzwoniłam szybciutko po m i jakoś uratował sytuacje;-) i teraz źle mi się klika w spacje:sorry2:
Natalka dziś zasadziła rzeżuchę:tak: i co chwilę podchodzi i sprawdza czy już coś wyrosło:-D a dzis rano walnęła tekst "mamo patrz mam długie nóżki":-D po czym kazała założyć sobie sukienkę:-D

jeny a ja przeczytałam że Maja miała starcie :szok::szok:a potem patrze w suwaczek jeny to już 4 miesiące kiedy to zleciało
myśmy wczoraj posadziły rzeżuszkę

Hello :-)

Ja miałam dzisiaj małego werandować, ale jak na złość śpi już 3 godziny :baffled:.

w weekend ma być ciepluśko to będziesz go werandować dłużej :pP

Blu a jak u ciebie z pokarmem wsio oki???

Jednak poszliśmy na balkon na chwilę:tak:. Jeżeli będzie rzeczywiście ładnie w weekend to może na pole wyjdziemy :-)

Agatulka
, mam dużo pokarmu, nawet za dużo, bo mnie zalewa i małego jak je :baffled:. Odpukać na razie Adaś ładnie je. Smoczka nie używamy, więc nie ma wyboru - musi ssać cyca :-D

Roksi, współczuję obrażeń. Ja się kiedyś tak dziabnęłam nożem do sera - o matko jak się krew lała :szok:.

reklama
Witajcie:-)

Już się bałam, że forum nam się sypie:no:;-)

roksi a u Was tez jest teraz etap na długie sukienki i spódnice? Zosia nawet śpi w jakiś za wielkich kieckach:-D a jeszcze miesiąc temu nie dała sobie założyć, doroślejeją nam dziewczyny:tak: moja już stoi przed szafą i myśli co ubrać:shocked2:

a apropo tekstów, wychodzimy dziś z przedszkola i mówię: "Patrz Zosiu, już jest wiosna" a ona do mnie: "I nawe krokusy urosły":shocked2::-D
Cudowny wiek na gadanie:-)

blue szybiutko się werandujecie:-) teściowa teraz bardziej zajmuje się Karolkiem czy radzisz sobie sama z mężczyznami?:-)

agatulka o rzeżucha! też musimy posadzić. Z dziećmi w pracy oczywiście to zrobiłam a z Zosią nie:zawstydzona/y: żebym ja tyle z siebie w domu dawała...:sorry2:

Do góry