magdajucha
mamunia Krzysiunia
madzikm nie przejmuj się tym, podobno zawsze więcej dajemy z siebie w pracy niz w domu, bo bardziej nam zalezy by się wykazać...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabiera go na spacery i bawi się z nim czasem . Zależy jaki ma dzień ;-). Dzisiaj np sporo się nim zajmowała, ja byłam w kiepskiej formie. Po południu wpadłam w taką śpiączkę, że nawet mi krzyki Karolka nie przeszkadzały zbytnio . Poza tym mąż jest w domu jeszcze do przyszłej środy .blue szybiutko się werandujecie:-) teściowa teraz bardziej zajmuje się Karolkiem czy radzisz sobie sama z mężczyznami?:-)
No właśnie ja nie chciałam za wcześnie dawać, bo się bałam, że potem cyca nie będzie chciał. Mam smoczki ortodontyczne, czyli te spłaszczone z jednej strony. Takie:hej:-)
my też dziś spacerowo
Blu ja to w drugiej dobie życia dałam smoka moja znajoma synkowi dała cyca po 2 tygodniach to nie chciał, a tylko cyca w końcu zaakceptował takiego zadartego do góry ale też szału nie ma moja na początku miała kulkę, ale jak raz dałam jej lekko spłaszczonego, to już okrągłego nie chciała Natalka miała okrągłego