reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
blue szybiutko się werandujecie:-) teściowa teraz bardziej zajmuje się Karolkiem czy radzisz sobie sama z mężczyznami?:-)
Zabiera go na spacery i bawi się z nim czasem :tak:. Zależy jaki ma dzień ;-). Dzisiaj np sporo się nim zajmowała, ja byłam w kiepskiej formie. Po południu wpadłam w taką śpiączkę, że nawet mi krzyki Karolka nie przeszkadzały zbytnio :szok:. Poza tym mąż jest w domu jeszcze do przyszłej środy :tak:.

Mówisz, że szybko? Karola w ogóle nie werandowałam, tylko od razu na spacer poszliśmy, ale nie pamiętam kiedy to było :confused:

Hej, mamy gości, wiec rzadko jestem :-/ ale dziś już jadą uff! Już wpienia mnie marudzenie babci M, ciągle wciska Ignacowi jedzenie i biadoli, że mu zimno... A tak w ogóle to chyba wiosne czuć!

dzień dobry
u nas też wiosennie, choć wietrznie.
Ignaś wczoraj wieczorem miał gorączkę 38, dałam mu nurofen i czekam na inne objawy, bo na razie nic się nie dzieje - ani kataru, ani kaszlu:confused: zobaczymy co będzie jutro
My dziś i jutro sami, bo M pojechał na wieś pomagać, przywiezie prawdziwe mleko mniaaam:-D

A my dziś byliśmy na pierwszym spacerku z Adasiem. Mały przez pół spaceru się darł za cycem :szok:. A smoczka nie chce skubaniutki :baffled:. Karol z tatą szalał na huśtawkach, a ja krążyłam z wózkiem dookoła placu zabaw.

hej:-)
my też dziś spacerowo :tak:
Blu ja to w drugiej dobie życia dałam smoka:tak: moja znajoma synkowi dała cyca po 2 tygodniach to nie chciał, a tylko cyca:sorry2: w końcu zaakceptował takiego zadartego do góry ale też szału nie ma:no: moja na początku miała kulkę, ale jak raz dałam jej lekko spłaszczonego, to już okrągłego nie chciała:no: Natalka miała okrągłego

reklama
hej:-)
my też dziś spacerowo :tak:
Blu ja to w drugiej dobie życia dałam smoka:tak: moja znajoma synkowi dała cyca po 2 tygodniach to nie chciał, a tylko cyca:sorry2: w końcu zaakceptował takiego zadartego do góry ale też szału nie ma:no: moja na początku miała kulkę, ale jak raz dałam jej lekko spłaszczonego, to już okrągłego nie chciała:no: Natalka miała okrągłego
No właśnie ja nie chciałam za wcześnie dawać, bo się bałam, że potem cyca nie będzie chciał. Mam smoczki ortodontyczne, czyli te spłaszczone z jednej strony. Takie:

Zobacz załącznik 227293

Dzisiaj mu dałam po południu, to nawet chwilkę trzymał :tak:. Może się jednak nauczy.

Do góry