reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello:-)

u nas lepiej, bo sytuacja się wyjasniła:tak:, samopoczucie od razu lepsze,

jak długo może trwać katar:confused:, Piotrek smarczy się i pokasłuje od tygodnia, ale nic dalej złego się nie dzieje, byliśmy u lekarza i osłuchowo czysto, ale katar się trzyma:baffled:

dzisiaj na spokojnie składam życzonka imiennie
KRZYSIOWI, VANESCE, MATEUSZKOWI, KAROLKOWI, NATALCE, ZOSI STO LAT :-):-):-)

reklama
u mnie zaa oknem wiosna po woli się pojawia
słonko świeci wiaterek maluśki
a ja mam wolne i koncze nasze malowanie mebelków kanty zostały i na dole wewnątrz półek w 2 miejscach a chce by było wsio gotowe na Święta na przyjazd rodziców ale am czas to sobie po trozku robie one nie śmierdzą wiec mogę malować w dzień jak dzieci w placówkach i w tyg zaś pomaluje 2 warstwę

jejku my nadal dumamy nad prezentem dla Maksa na urodzino-Święta bo wsio na raz

każdy pyta co mu kupić na pewno coś z Tomeczka każe kupić bo uwielbia go i sprawi mu to wielka radość
i chyba puzzle bo bardzo lubi układać

hej
ja byłam na spacerku z dziewczynami, bo grzech nie skorzystać z takiej pięknej pogody:-)
Majka trochę płaczliwa jest przez ząbkowanie:-( tylko pcha rękę do buźki i wytwarza hektolitry śliny:baffled:
żeby było śmiesznie miałam dziś starcie z obieraczką do warzyw i tak chlasnęłam opuszek kciuka że nie mogłam poradzić sobie z zatamowaniem krwi:szok: zadzwoniłam szybciutko po m i jakoś uratował sytuacje;-) i teraz źle mi się klika w spacje:sorry2:
Natalka dziś zasadziła rzeżuchę:tak: i co chwilę podchodzi i sprawdza czy już coś wyrosło:-D a dzis rano walnęła tekst "mamo patrz mam długie nóżki":-D po czym kazała założyć sobie sukienkę:-D

hej
ja byłam na spacerku z dziewczynami, bo grzech nie skorzystać z takiej pięknej pogody:-)
Majka trochę płaczliwa jest przez ząbkowanie:-( tylko pcha rękę do buźki i wytwarza hektolitry śliny:baffled:
żeby było śmiesznie miałam dziś starcie z obieraczką do warzyw i tak chlasnęłam opuszek kciuka że nie mogłam poradzić sobie z zatamowaniem krwi:szok: zadzwoniłam szybciutko po m i jakoś uratował sytuacje;-) i teraz źle mi się klika w spacje:sorry2:
Natalka dziś zasadziła rzeżuchę:tak: i co chwilę podchodzi i sprawdza czy już coś wyrosło:-D a dzis rano walnęła tekst "mamo patrz mam długie nóżki":-D po czym kazała założyć sobie sukienkę:-D

jeny a ja przeczytałam że Maja miała starcie :szok::szok:a potem patrze w suwaczek jeny to już 4 miesiące kiedy to zleciało
myśmy wczoraj posadziły rzeżuszkę

Hello :-)

Ja miałam dzisiaj małego werandować, ale jak na złość śpi już 3 godziny :baffled:.

w weekend ma być ciepluśko to będziesz go werandować dłużej :pP

Blu a jak u ciebie z pokarmem wsio oki???

Jednak poszliśmy na balkon na chwilę:tak:. Jeżeli będzie rzeczywiście ładnie w weekend to może na pole wyjdziemy :-)

Agatulka
, mam dużo pokarmu, nawet za dużo, bo mnie zalewa i małego jak je :baffled:. Odpukać na razie Adaś ładnie je. Smoczka nie używamy, więc nie ma wyboru - musi ssać cyca :-D

Roksi, współczuję obrażeń. Ja się kiedyś tak dziabnęłam nożem do sera - o matko jak się krew lała :szok:.

reklama
Witajcie:-)

Już się bałam, że forum nam się sypie:no:;-)

roksi a u Was tez jest teraz etap na długie sukienki i spódnice? Zosia nawet śpi w jakiś za wielkich kieckach:-D a jeszcze miesiąc temu nie dała sobie założyć, doroślejeją nam dziewczyny:tak: moja już stoi przed szafą i myśli co ubrać:shocked2:

a apropo tekstów, wychodzimy dziś z przedszkola i mówię: "Patrz Zosiu, już jest wiosna" a ona do mnie: "I nawe krokusy urosły":shocked2::-D
Cudowny wiek na gadanie:-)

blue szybiutko się werandujecie:-) teściowa teraz bardziej zajmuje się Karolkiem czy radzisz sobie sama z mężczyznami?:-)

agatulka o rzeżucha! też musimy posadzić. Z dziećmi w pracy oczywiście to zrobiłam a z Zosią nie:zawstydzona/y: żebym ja tyle z siebie w domu dawała...:sorry2:

Do góry