reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Piotrek chory:-(, a tak długo wytrzymaliśmy:confused:
męczy go katar juz 3 dzień, nic nie jest lepiej, tylko gorzej,ale osłuchowo czysto , więc może na tym się skończy:dry:
poza tym niania chora, więc kombinujemy z opieką nad małym, zebym nie szła na urlop, nerwa mam strasznego, bo niania walnęła hasło, że jak chcemy, to możemy sobie kogoś poszukac na jej miejsce:baffled:, niby powiedziała, że wróci po chorobie, ale niesmak pozostał:sorry2:

Madzik, daj znać po USG, musi byc dobrze:tak:
ja wybieram się odkąd skończyłam karmić, czyli 2 lata, ale w rodzinie pojawiło się widmo nowotworu piersi i ja się zmobilizuje do badania:zawstydzona/y:

my mamy dylemat co do rowerku, czy 12, to nie za mały:confused:, bo trzeba będzie kupić kolejny rowerek w przyszłym roku, a 14 trochę duża, może pójdę za dziewczynami i kupię ten bez pedałów:confused::confused:

życzę udanego wieczorku:tak:

reklama
witam
słonko piekne świeci

ja dziś urzędy obskakiwałam ufff ale pit oddany i już mam z głowy może nie bedzie trza czekać 2 miesięcy bo szybko oddany

Blu i jak Karol reaguje na braciszka pomaga ci we wszystkim gada do neigo bo ja miałąm identyczną róznice miedzy Zuzą a Maksem

hej:-)
ufff ja ostatnio z niczym się nie wyrabiam:zawstydzona/y: a zawsze wszystko miałam zaplanowane co do minuty:sorry2: w sobotę i wczoraj prosiliśmy na chrzciny:tak: dziś jadę ustalić menu i jeszcze do lekarza po skierowanie na rehabilitacje i rezonans:tak: co raz bardziej cierpię:-(

Agatulka ja mam zwrotu z podatku uwaga 19zł:szok::-D mój mąż odliczył sobie dzieciaki i po faworkach:baffled: 800zł przepadło mi:baffled:
Blu jak Karolek zapatrzony w braciszka:confused:

ja chciałam przeprosić Sandi bo zapomniałyśmy o urodzinach Vaneski:-(

Vanesko Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!

STO LAT DLA KRZYSIA I KAROLKA!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie :)

Najserdeczniejsze życzenia dla Vaneski, Karola i Krzysia :).

Nie macie już dosyć tej zimy??:baffled: Ileż można!! Niedługo wiosna a dziś rano chyba z 10 cm białego puchu nasypało... Porażka...

Roksi masz dwójkę dzieci to masz prawo mieć lekki poślizg. Nie bądź taka wymagająca wobec siebie :tak:.

Soppana mam pytanie o ten rowerek biegowy - jak się sprawuje? Ignaś nadal zainteresowany? Wchodziłam na stronki Rossmana ale nie widziałam tych rowerków i nie wiem czy to było z oferty czy normalnie w sprzedaży mają..?

W sobotę zakończyliśmy odprawianie urodziń M. Miałam już dość. Szczególnie częśc trzecia gdzie w jednym pokoju siedzieliśmy w 6 dorosłych osób i 5 dzieci i myślałam, że świra dostanę. Już nie mogę się doczekać kiedy M będzie miał swój pokój... Przez te imprezowanie strasznie się rozjadłam i non stop mi się chce słodyczy.. Wokół wszyscy sie odchudzają a ja nei mogę sobie nawet ciasta odmówić a już mi prawie wychodziło :baffled:. Tłumaczę to obżarstwo odreagowywaniem stresu z pracy ale dla mnie każdy powód dobry....

Do góry