reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
hej:tak:
u nas po urodzinowo:tak: hitem są duplo i kasa fiskalna:tak:

Wczoraj tak sobie myślałam o dziewczynach których nie ma:-( jeszcze z A....m można by jakość się skontaktować przez inne portale tak F....k odcięła się kompletnie:-( bardzo mi się tęskni za nimi A. z nami od poczatku, F dbała o naszą wiedzę kucharską, a tak wątek kulinarny padł:baffled: a ja noga z gotowania:zawstydzona/y:

Malaga ja chylę dla was czoła jesteś wielka:tak: zleci szybciutko już niedługo będziesz jeździć wózkiem po okolicy:tak:

Ostatnia edycja:
hej:tak:
u nas po urodzinowo:tak: hitem są duplo i kasa fiskalna:tak:

Wczoraj tak sobie myślałam o dziewczynach których nie ma:-( jeszcze z A....m można by jakość się skontaktować przez inne portale tak F....k odcięła się kompletnie:-( bardzo mi się tęskni za nimi A. z nami od poczatku, F dbała o naszą wiedzę kucharską, a tak wątek kulinarny padł:baffled: a ja noga z gotowania:zawstydzona/y:

Malaga ja chylę dla was czoła jesteś wielka:tak: zleci szybciutko już niedługo będziesz jeździć wózkiem po okolicy:tak:

tak szkoda ze się odcieły od nas nawet nei udało mi się doczytac dlaczego

Malaga oby szybko zleciało

ja dziś dzień leniuszka

ale obiad trza było zrobić dziś chińszczyzna moze dzieci zjedza dodam brokuła oba lubią wiec jest szansa

heloł:-)

ale piekne słoneczko u nas:-):-):-), aż żyć się chce:tak:;-)

Malaga, tak ku pokrzepieniu opowiem ci o mojej znajomej,
tzn urodziła maluszka w 30tygd ciąży, teraz maluch ma miesiąc i już jest z mamusią w domu, rozwija się prawidłowo, jest karmiony piersią, pięknie przybiera na wadze, nie było zagrożenia zycia, tylko musiał pobyc w szpitalu, żeby przybrał na wadze do 2kg, także kochana twoje dzieciątko mozna powiedziec jest już bezpieczne, możesz odsapnąć i odliczać do końca, bo niewiele zostało,
a kciukasy nadal trzymam;-)

mam prośbę:tak:
podpowiedzcie jakieś zabawki edukacyjne dla naszych knypków, oprócz puzzli, to nie mogę nic fajnego namierzyć, a na allegro nie lubię szukać,

heloł:-)

ale piekne słoneczko u nas:-):-):-), aż żyć się chce:tak:;-)

tzn urodziła maluszka w 30tygd ciąży, teraz maluch ma miesiąc i już jest z mamusią w domu, rozwija się prawidłowo, jest karmiony piersią, pięknie przybiera na wadze, nie było zagrożenia zycia, tylko musiał pobyc w szpitalu, żeby przybrał na wadze do 2kg, także kochana twoje dzieciątko mozna powiedziec jest już bezpieczne, możesz odsapnąć i odliczać do końca, bo niewiele zostało,
a kciukasy nadal trzymam;-)

mam prośbę:tak:
podpowiedzcie jakieś zabawki edukacyjne dla naszych knypków, oprócz puzzli, to nie mogę nic fajnego namierzyć, a na allegro nie lubię szukać,

Ewelina kurcze ja sama mam ten problem
w galerii blisko mnei jest sklep z Zabawkami i spora częsc to tomeczkowe postacie bo to chyba sklep z zabawkami z postaci bajkowych i myślimy żeby mu coś tam kupić bo pomysłu brak

hej!!!

Dziękujemy za pamięć i życzenia:-)

witamy Adasia i gratulujemy blue!!!

dwa dni imprezowania i sprzątania - mam dość:-p wvczoraj kinderbal, myślałam, że padnę:confused: - no way:no::-D

u nas hitem zestaw lekarski i domek dla lalek DREWNIANY domek dla lalek EICHHORN !!! (936527409) - Aukcje internetowe Allegro

rower jeszcze nie robi furory, rozmiar chyba 12 cali.

roksi ja często myślę o dziewczynach, jak im się poukładało wszystko, jak dzieci...Ty masz jakiś kontakt z A? ja mam maila do F., ale nie pisałam, bo nie chcę się narzucać...
u nas gotowanie przejął mąż także ja wątku nie rozwinę:sorry2:;-)

malaga to może jak urodzisz nasze parkowe spotkanie dojdzie do skutku, bo nam strasznie długo schodzi;-)

hej
madzikm nie mam kontaktu z A:no: widziałam ją na n-k ale jakiś czas temu:baffled: teraz coś nie mogę zleźć więc pewnie już konta nie ma:no: a tak to nie mam żadnego kontaktu:-(

mam wieści od Blu:-) Adaś jak prawdziwy facet tylko przy cycu:-p Blu czuje się dobrze:tak: być może jutro wyjdą do domu:tak: czekają na badania, bo wody płodowe były zielone i trzeba sprawdzić czy mały nie ma infekcji:tak: jeszcze nie wiadomo czy na czas będzie immunoglobulina:baffled:

hej
madzikm nie mam kontaktu z A:no: widziałam ją na n-k ale jakiś czas temu:baffled: teraz coś nie mogę zleźć więc pewnie już konta nie ma:no: a tak to nie mam żadnego kontaktu:-(

mam wieści od Blu:-) Adaś jak prawdziwy facet tylko przy cycu:-p Blu czuje się dobrze:tak: być może jutro wyjdą do domu:tak: czekają na badania, bo wody płodowe były zielone i trzeba sprawdzić czy mały nie ma infekcji:tak: jeszcze nie wiadomo czy na czas będzie immunoglobulina:baffled:

Bluu czekamy na wieści i zdjęcia :)))
super że chłop pasibrzuch niech je i rośnie
oby badania były oki trzymamy kciuki byscie szybko do domu wrócili

Witajcie :)

malaga jeszcze dwa i pół miesiąca. ... dasz rade....
W sumie to "tylko" niecałe dwa miesiące ;-)

To, że jestem wielka to wiem, widzę w lustrze :-D
Powiem Wam, że już nie mogę znieść tego siedzenia w domu :sorry2: Jeszcze teraz boję się wyjść, choć na krótki spacer, bo ciągle czuję parcie, kłucie, ból dołem brzucha.. Do tego doszedł stres związany z zabiegiem Piotrusiowym i nagle zaczęłam mieć mdłości :sorry2: Co bym nie zjadła, to mi się żołądek wywraca :sorry2: No chyba, że to nie stres tylko dzidzia tak fika i bach w żołądek mamusi ;-):-D

tzn urodziła maluszka w 30tygd ciąży, teraz maluch ma miesiąc i już jest z mamusią w domu, rozwija się prawidłowo, jest karmiony piersią, pięknie przybiera na wadze, nie było zagrożenia zycia, tylko musiał pobyc w szpitalu, żeby przybrał na wadze do 2kg, także kochana twoje dzieciątko mozna powiedziec jest już bezpieczne, możesz odsapnąć i odliczać do końca, bo niewiele zostało
Ewelina - dzięki :tak: Ja znowu czytałam o kobiecie, która urodziła w 32 tyg. i dziecko ma ciągle jakieś problemy zdrowotne.. :-( Dlatego mimo wszystko stresuję się trochę.. Niechby już był 36 tydzień, byłabym dużo spokojniejsza.. A jutro zamierzam przycisnąć mojego lekarza - chcę porządne usg, z pomiarami i wydrukiem, bo jak dotąd ostatnie udokumentowane usg mam chyba w 12 tyg. ciąży :baffled: Chcę, żeby pomierzył dziecko, sprawdził orientacyjną wagę i wogóle wszystko, stopień dojrzałości łożyska, jak tam ta moja szyjka, itd. Zobaczymy jak to wyjdzie..

malaga to może jak urodzisz nasze parkowe spotkanie dojdzie do skutku, bo nam strasznie długo schodzi;-)
Mam nadzieję :-)

Trzymam kciuki, żeby malutki był zdrowy i żeby szybciutko do domu wyszli :tak:

reklama
Witajcie

maluchy byłu u kontroli jest wsio oki
na razie spacerki mały zrobimy a od poniedziałku do placówek sioooo bo do dzieci im trzeba bardzo

malaga zaraz święta a potem będzie z górki

Bluu nie mogę sie doczekac fotyyyy

Do góry