magdajucha
mamunia Krzysiunia
cześć kobitki..
malaga jeszcze dwa i pół miesiąca. ... dasz rade....
malaga jeszcze dwa i pół miesiąca. ... dasz rade....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej
u nas po urodzinowo hitem są duplo i kasa fiskalna
Wczoraj tak sobie myślałam o dziewczynach których nie ma:-( jeszcze z A....m można by jakość się skontaktować przez inne portale tak F....k odcięła się kompletnie:-( bardzo mi się tęskni za nimi A. z nami od poczatku, F dbała o naszą wiedzę kucharską, a tak wątek kulinarny padł a ja noga z gotowania
Malaga ja chylę dla was czoła jesteś wielka zleci szybciutko już niedługo będziesz jeździć wózkiem po okolicy
heloł:-)
ale piekne słoneczko u nas:-):-):-), aż żyć się chce;-)
Malaga, tak ku pokrzepieniu opowiem ci o mojej znajomej,
tzn urodziła maluszka w 30tygd ciąży, teraz maluch ma miesiąc i już jest z mamusią w domu, rozwija się prawidłowo, jest karmiony piersią, pięknie przybiera na wadze, nie było zagrożenia zycia, tylko musiał pobyc w szpitalu, żeby przybrał na wadze do 2kg, także kochana twoje dzieciątko mozna powiedziec jest już bezpieczne, możesz odsapnąć i odliczać do końca, bo niewiele zostało,
a kciukasy nadal trzymam;-)
mam prośbę
podpowiedzcie jakieś zabawki edukacyjne dla naszych knypków, oprócz puzzli, to nie mogę nic fajnego namierzyć, a na allegro nie lubię szukać,
hej
madzikm nie mam kontaktu z A widziałam ją na n-k ale jakiś czas temu teraz coś nie mogę zleźć więc pewnie już konta nie ma a tak to nie mam żadnego kontaktu:-(
mam wieści od Blu:-) Adaś jak prawdziwy facet tylko przy cycu Blu czuje się dobrze być może jutro wyjdą do domu czekają na badania, bo wody płodowe były zielone i trzeba sprawdzić czy mały nie ma infekcji jeszcze nie wiadomo czy na czas będzie immunoglobulina
W sumie to "tylko" niecałe dwa miesiące ;-)malaga jeszcze dwa i pół miesiąca. ... dasz rade....
To, że jestem wielka to wiem, widzę w lustrzeMalaga ja chylę dla was czoła jesteś wielka zleci szybciutko już niedługo będziesz jeździć wózkiem po okolicy
Ewelina - dzięki Ja znowu czytałam o kobiecie, która urodziła w 32 tyg. i dziecko ma ciągle jakieś problemy zdrowotne.. :-( Dlatego mimo wszystko stresuję się trochę.. Niechby już był 36 tydzień, byłabym dużo spokojniejsza.. A jutro zamierzam przycisnąć mojego lekarza - chcę porządne usg, z pomiarami i wydrukiem, bo jak dotąd ostatnie udokumentowane usg mam chyba w 12 tyg. ciąży Chcę, żeby pomierzył dziecko, sprawdził orientacyjną wagę i wogóle wszystko, stopień dojrzałości łożyska, jak tam ta moja szyjka, itd. Zobaczymy jak to wyjdzie..Malaga, tak ku pokrzepieniu opowiem ci o mojej znajomej,
tzn urodziła maluszka w 30tygd ciąży, teraz maluch ma miesiąc i już jest z mamusią w domu, rozwija się prawidłowo, jest karmiony piersią, pięknie przybiera na wadze, nie było zagrożenia zycia, tylko musiał pobyc w szpitalu, żeby przybrał na wadze do 2kg, także kochana twoje dzieciątko mozna powiedziec jest już bezpieczne, możesz odsapnąć i odliczać do końca, bo niewiele zostało
Mam nadzieję :-)malaga to może jak urodzisz nasze parkowe spotkanie dojdzie do skutku, bo nam strasznie długo schodzi;-)
Trzymam kciuki, żeby malutki był zdrowy i żeby szybciutko do domu wyszlimam wieści od Blu:-) Adaś jak prawdziwy facet tylko przy cycu Blu czuje się dobrze być może jutro wyjdą do domu czekają na badania, bo wody płodowe były zielone i trzeba sprawdzić czy mały nie ma infekcji jeszcze nie wiadomo czy na czas będzie immunoglobulina