reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Wiadomość od Blu:tak:
Adaś jest już z nami:-) 3790. Poród superekspres 1,5 godziny od wyjazdu z domu:-)

Blu dzielna jesteś bestia:-) Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Blu ale jesteś ekspresowa!!

GRATULACJE!! Teraz to trzeba akwarium kupić bo same Rybki w domu ;).

Roksi przekaż gratulacje i pozdrów Blu esemesowo choć pewnie już dawno to zrobiłaś.

Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Natalki i Zosi :).

A z przyziemnych rzeczy to ja po 2 dniach odprawiania urodzin M już sie ruszac nie mogę... wokół wszyscy sie odchudzają a ja wprost przeciwnie ... a miałam się wziać za siebie w poście... Cóż , od jutra do piątku się poograniczam bo w sobotę znów 3cia część urodzin...

ale dziś imprezowo na forum:-D
Malaga Tobie też niewiele tygodni zostało;-)
powiększa nam się rodzina marcowa:-)

Ostatnia edycja:
witajcie

Sto lat dla Zosi i Natalki

roksi jesteś niezła :-D
blue wiem jak to jest... fajnie się mówi....
co do roweru to Krzyś ma taki dosyć duży rower, że w zeszłym roku nóżki mu trochę wisiały, ale w tym roku myślę, że będzie już dobry, także nie będziemy kupować...
my urodzinki robimy za tydzień, bo moja siostra też ma w środę, wiec akurat...

mysmy fuksem znaleźli rowerekw piwnicy zapomiany przez teściów hehehehheh
a mały ma taki niby kładzik który dostał na roczek i dopiero teraz do pedałków dosięga ale uparty był i na siostry jezdził rowerku nie dosięgając pedałków

BLU gratulacje mega szybkiego porodu
Witamy Adasia :))))))))))))))00

reklama
Do góry