reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
u nas po pierwszej imprezie:tak: dzieciaki tak poszalały, że odgruzowywałam mieszkanie godzinę:-D
wieczorem padłam ale jeszcze ciut siły znalazłam by iść na imprezę taką dla kobiet:-p:-p:-p wróciłam po północy:baffled: na szczęście dziewczyny wstały przed 8:tak:

Zosiu sto lat:tak: buziaki z okazji urodzin:-)

reklama
STO LAT z okazji trzecich urodzin dla Zosi i Natalki
oraz spóźnione życzenia dla Mateusza i Piotrusia:tak::-)
Blu ten ból pełnego pęcherza jest okropny:szok: ja sie budziłam myśląc że to skurcze, na dodatek u mnie na końcówce było gorąco, więc piłam jak smok a potem nocne wędrówki do wc:confused:
Michalina się do klawiatury dobiera i normalnie wyrywa przyciski:szok: koniec pisania z nią na kolanach:baffled:
u nas -2 ale idziemy na spacer, bo Ignas fiksuje w domu
miłej niedzieli:tak:

Blu ten ból pełnego pęcherza jest okropny:szok: ja sie budziłam myśląc że to skurcze, na dodatek u mnie na końcówce było gorąco, więc piłam jak smok a potem nocne wędrówki do wc:confused:
No dokładnie, a ja jeszcze dodatkowo mam skurcze więc budzę się najczęściej w czasie skurczu i nawet nie mogę się ruszyć, bo mam wrażenie że mi pęcherz pęknie :szok:

My się chyba po przemyśleniu też zdecydujemy na laufrada w tym roku. A rower z pedałami może za rok kupimy już 16''.

100 lat dla wszystkich naszych solenizantów!

100 lat dla Zosi i Natalki

Zobacz załącznik 222080

malaga tulam na smutek musi być dobrze i to normalne że się martwisz to w końcu twoje dziecko ale będzie dobrze :))))

my urodzinki Maksa zrobimy w święta to wszystkie dziadki by były tak dziś sobie wymyśliliśmy hehehhehe

Debiutantka jeny te lokiii cudne są

Bluu jeszcze moment i jaka będzie nagroda za złe zamopoczucie jak ci podadza fasolkę na brzuch

Roksi czyli impreza udana jak był bałagan hehehhehe

witajcie

Sto lat dla Zosi i Natalki

roksi jesteś niezła :-D
blue wiem jak to jest... fajnie się mówi....
co do roweru to Krzyś ma taki dosyć duży rower, że w zeszłym roku nóżki mu trochę wisiały, ale w tym roku myślę, że będzie już dobry, także nie będziemy kupować...
my urodzinki robimy za tydzień, bo moja siostra też ma w środę, wiec akurat...

Ostatnia edycja:
reklama
eeee tam jutro, dziś już będzie po wszystkim :-p
Co do roweru to nam znajomy sprzedawca rowerów mówił, że 3 lata to nie jest dobry wiek na kupowanie roweru:confused: albo jak ma 2 lata kupić 12 calowy i na tym uczyć pedałować ( bo jest lekki ), bo jak dziecko do 3 lat nigdy nie jeździło to 12 calowy już za mały a 14 za ciężki. Są owszem lekkie rowerki , ale one dużo więcej kosztują
jest ponoć jakaś zasada, że od średnicy koła w calach odejmujemy 11 i wtedy mamy wiek dziecka, ale to też zależy od wzrostu i krzepy;-) Pedałowania można nauczyć na sucho podkładając pod boczne kółka książki i wtedy dziecko pedałuje w miejscu:-D

Ostatnia edycja:
Do góry