reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dziękujemy za życzenia :-)

Właśnie mieliśmy wizytę położnej.

Poród miałam tym razem rewelacyjny - takie na prawdę bolesne skurcze to może 45 minut trwały razem z partymi. Najgorzej wspominam przerwy między skurczami partymi, kiedy miałam nie przeć, a wydawało mi się, że mnie rozerwie :szok:. Ale w sumie udało się bez nacięcia, mam tylko kilka drobnych otarć, na które lekarka założyła pojedyncze szwy. W ogóle nie czuję, że rodziłam :-D.

reklama
Blu witajcie :-D i sto lat dla Karolka:tak:
to faktycznie poród super;-) a odnośnie cukrzycy Adaś miał robione jakieś badania? a ty? musisz dalej przestrzegać diety? oprócz tej karmiącej:-p
Ignaś dziś powiedział, że kocha mocno Michalinkę:-) bawił się z nią w "a kuku" i tak się cieszyła, że wyznał jej braterską miłość:-D
Roksi, moja siostra ma chyba lordozę kręgosłupa szyjnego, ale czy "znieisenie" to nie wiem. Chodzi co jakiś czas na rehabilitację, jakieś lasery itp

Dziękujemy za życzenia :-)

Właśnie mieliśmy wizytę położnej.

Poród miałam tym razem rewelacyjny - takie na prawdę bolesne skurcze to może 45 minut trwały razem z partymi. Najgorzej wspominam przerwy między skurczami partymi, kiedy miałam nie przeć, a wydawało mi się, że mnie rozerwie :szok:. Ale w sumie udało się bez nacięcia, mam tylko kilka drobnych otarć, na które lekarka założyła pojedyncze szwy. W ogóle nie czuję, że rodziłam :-D.

Bluu czyli poród jak z bajki bez bólu i szybko

Hej :-)

Blu witajcie :-D i sto lat dla Karolka:tak:
to faktycznie poród super;-) a odnośnie cukrzycy Adaś miał robione jakieś badania? a ty? musisz dalej przestrzegać diety? oprócz tej karmiącej:-p
Zbadali małemu cukier po porodzie. Ja powinnam przestrzegać dietę jeszcze przez jakiś czas, ale olewam to - i tak jest sporo ograniczeń przy karmieniu. Cukier sobie mierzę jak mi się przypomni. Za jakieś 3 miesiące muszę zrobić test obciążenia glukozą.

Okazało się, że nie odebrałam w szpitalu wypisu (nie wiedziałam, że trzeba, nic nie mówili) i teraz muszę męża posłać :baffled:. Się chłop najeździ...

Kupilismy Ignacowi laufrada w rossmanie za 95 zł :-) bardzo fajny, niemieckiej firmy hudora, pasuje idealnie! Także BLU jak chcecie kupić to polecam, tylko nie wszedzie mają. My trafilismy dopiero w 4!

Witajcie!

a co to laufrad?:sorry2:

blue zawsze jestem pod wrażeniem takich porodów:shocked2: czyli jednak może być szybko i bez traumy;-)
jak teraz organizacja życia?
pytałaś kiedyś o rowerek dla Zosi, kupiliśmy 12 cali, już umie na nim jeździć:shocked2:

roksi ja nic nie wiem o lordozie:no:

lekarka mi wybadała jakiś guzek w piersi, w czwartek mam USG, mam nadzieję, że to nic poważnego:sorry2:

Madzikm, laufrad to rowerek biegowy,bez pedałow, do nauki jazdy na dwóch kółkach, Ignaś już chodził po domu z rowerem między nogami :-) jest fajny malutki i daje rade sam wsiadać :-)

reklama
Do góry