reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
u nas po pierwszej imprezie:tak: dzieciaki tak poszalały, że odgruzowywałam mieszkanie godzinę:-D
wieczorem padłam ale jeszcze ciut siły znalazłam by iść na imprezę taką dla kobiet:-p:-p:-p wróciłam po północy:baffled: na szczęście dziewczyny wstały przed 8:tak:

Zosiu sto lat:tak: buziaki z okazji urodzin:-)

reklama
STO LAT z okazji trzecich urodzin dla Zosi i Natalki
oraz spóźnione życzenia dla Mateusza i Piotrusia:tak::-)
Blu ten ból pełnego pęcherza jest okropny:szok: ja sie budziłam myśląc że to skurcze, na dodatek u mnie na końcówce było gorąco, więc piłam jak smok a potem nocne wędrówki do wc:confused:
Michalina się do klawiatury dobiera i normalnie wyrywa przyciski:szok: koniec pisania z nią na kolanach:baffled:
u nas -2 ale idziemy na spacer, bo Ignas fiksuje w domu
miłej niedzieli:tak:

Blu ten ból pełnego pęcherza jest okropny:szok: ja sie budziłam myśląc że to skurcze, na dodatek u mnie na końcówce było gorąco, więc piłam jak smok a potem nocne wędrówki do wc:confused:
No dokładnie, a ja jeszcze dodatkowo mam skurcze więc budzę się najczęściej w czasie skurczu i nawet nie mogę się ruszyć, bo mam wrażenie że mi pęcherz pęknie :szok:

My się chyba po przemyśleniu też zdecydujemy na laufrada w tym roku. A rower z pedałami może za rok kupimy już 16''.

100 lat dla wszystkich naszych solenizantów!

100 lat dla Zosi i Natalki

Zobacz załącznik 222080

malaga tulam na smutek musi być dobrze i to normalne że się martwisz to w końcu twoje dziecko ale będzie dobrze :))))

my urodzinki Maksa zrobimy w święta to wszystkie dziadki by były tak dziś sobie wymyśliliśmy hehehhehe

Debiutantka jeny te lokiii cudne są

Bluu jeszcze moment i jaka będzie nagroda za złe zamopoczucie jak ci podadza fasolkę na brzuch

Roksi czyli impreza udana jak był bałagan hehehhehe

witajcie

Sto lat dla Zosi i Natalki

roksi jesteś niezła :-D
blue wiem jak to jest... fajnie się mówi....
co do roweru to Krzyś ma taki dosyć duży rower, że w zeszłym roku nóżki mu trochę wisiały, ale w tym roku myślę, że będzie już dobry, także nie będziemy kupować...
my urodzinki robimy za tydzień, bo moja siostra też ma w środę, wiec akurat...

Ostatnia edycja:
reklama
eeee tam jutro, dziś już będzie po wszystkim :-p
Co do roweru to nam znajomy sprzedawca rowerów mówił, że 3 lata to nie jest dobry wiek na kupowanie roweru:confused: albo jak ma 2 lata kupić 12 calowy i na tym uczyć pedałować ( bo jest lekki ), bo jak dziecko do 3 lat nigdy nie jeździło to 12 calowy już za mały a 14 za ciężki. Są owszem lekkie rowerki , ale one dużo więcej kosztują
jest ponoć jakaś zasada, że od średnicy koła w calach odejmujemy 11 i wtedy mamy wiek dziecka, ale to też zależy od wzrostu i krzepy;-) Pedałowania można nauczyć na sucho podkładając pod boczne kółka książki i wtedy dziecko pedałuje w miejscu:-D

Ostatnia edycja:
Do góry