reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ale temat zapodałyście o butach, musze i ja młodemu stopy pomierzyć, jedne adidasy powinny być dobre, jeszcze jakieś trzewiki by sie przydały. M dziś pojechał i kupił wózek dla Miśki, który my oglądaliśmy z Ignasiem -baby design walker, wydaje mi sie dość solidny a zapłaciliśmy 30zł taniej niż na allegro, bo w hurtowni :-) na razie nie moge wypróbować,bo chodze jak staruszka :-D

Jak tam mija sobota? My byliśmy wszyscy na spacerze zakupowym, bo dzis już o niebo lepiej z moim kręgosłupem :-) tylko schylać sie i wstawać jeszcze ciężko. Wózek jak dla mnie super, łatwo sie wymija te wszystkie "święte krowy" na chodniku co to idą i nagle stają przed wystawą! Miśce też chyba było wygodnie,bo spała pół godziny :-)

Ja mam dzisiaj jakiś męczący dzień. Teściową gdzies wywiało z rana i jej nie ma, więc chcąc nie chcąc usmazyłam chłopakom naleśniki, a potem poszłam z Karolem na spacer i teraz mnie wszystko boli. A najlepsze jest to, że mój chłop pojechał sobie na jakąś imprezę do Bochni. Ciekawe co by było jakbym zaczęła rodzić :szok:.

Na spacerze Karol się obraził, że dałam jego koleżance 2 bilety skasowane (jemu też dałam dwa, ale on chciał wszystkie), poszedł na boisko i tam stał i nie chciał iść. Jak po niego poszłam, to mi kazał iść sobie :eek:. Odeszłyśmy spory kawałek, a on dalej tam stał. W końcu koleżanka z córeczką poszła do domu, bo małej się chciało siku, a ja wróciłam po Karola. Ryczał całą drogę i w domu też, a potem co chwilę się pytał czemu dałam Lence te zakichane bilety :wściekła/y:. Matko, jak to dziecko się potrafi nakręcić :no:.

reklama
soppana a Michalinka nie za mała na spacerówkę? Nie żebym Cię krytykowała, bo w końcu to Twoja sprawa, ale ja takiego maluszka nie dałabym na razie do spacerówki, chyba, że jest tam gondolka....
blue Ty już na za tydzień termin:O Jezu... jak to zleciało... wow... a chłop faktycznie trochę kiepsko się zachował, ale z drugiej strony....

Do góry