reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
pozdrawiam z łóżka:eek: od wczoraj leżę i się nie ruszam:-( byliśmy z Ignasiem pooglądać wózki w dwóch sklepach, M został z Michaśką i żeby szybko wrócić to trochę go nosiłam:eek: i coś mi "strzeliło w kręgosłupie", byłam u lekarza ale pozapisywał same przeciwbólowe, których nie można brać jak się karmi:szok: na szczęscie zanim kupiłam pytałam w aptece:tak: na razie biorę tylko apap i m mnie smaruje amolem, no i leżę. Masakra jakaś co się u nas dzieje, obiad był z gotowców, wszędzie bajzel, bo biedny m sam nie ogarnia tego wszystkiego, już ma dość, że mu tylko z łóżka polecenia wydaje:-D
Bynajmniej Ignaś ma zabawę z tego, że mi podaje różne rzeczy, przychodzi i się pyta czy coś mi trzeba, nawet swojego misia mi przyniósł:tak::-)

reklama
Agatulka fajne są te butki:tak:, Pietrek ma prawie wszystko z deichmana, nie jest mi szkoda wyrzucać, bo przecież co sezon to nowe - większe butki:-D

Soppana, a może masaż by ci pomógł:sorry:buziaczki;-)

ale fajne słoneczko dzisiaj, aż chce się żyć:-D:tak:, Magda nie strasz z tą zimą:no:

Ewelina tak słyszałam dzis w pogodzie...
oby już nie było biało....
co do butów, to ostatnio młodemu przymierzałam adidaski i będzie miał jeszcze z ubiegłego roku....

Uf, wstałam, chyba ten amol i termofor pomaga :-) Zobaczymy jak będzie jutro. Podobno zima ma wrócić na początku marca :-/ niech lepiej nie wraca,bo Ignaś sie boi, że upadnie na lodzie a ja tęsknie już za słoneczkiem :-)

ja pamiętam, jak było w marcu, kiedy leża łam na oddziale w oczekiwaniu na poród i p porodzie... to jednego dnia było zielono ciepło pięknie a następnego spadł mega śnieg... ale szybko na szczęście stopniał i jak wychodziliśmy ze szpitala to już chyba nie było śniegu, ale nie było chyba też zbyt ciepło, ale nie pamiętam....

Agatulka fajne są te butki:tak:, Pietrek ma prawie wszystko z deichmana, nie jest mi szkoda wyrzucać, bo przecież co sezon to nowe - większe butki:-D
A które buty kupujesz? Bo my do tej pory głównie Elefanteny, a one akurat tanie nie są. Które z tych tańszych są godne polecenia?

ja pamiętam, jak było w marcu, kiedy leża łam na oddziale w oczekiwaniu na poród i p porodzie... to jednego dnia było zielono ciepło pięknie a następnego spadł mega śnieg... ale szybko na szczęście stopniał i jak wychodziliśmy ze szpitala to już chyba nie było śniegu, ale nie było chyba też zbyt ciepło, ale nie pamiętam....
Jak Karol się urodził, to było chyba 20 stopni :rolleyes:. Pamiętam, że żal mi było w szpitalu siedzieć...

hej
pozdrawiam z łóżka:eek: od wczoraj leżę i się nie ruszam:-( byliśmy z Ignasiem pooglądać wózki w dwóch sklepach, M został z Michaśką i żeby szybko wrócić to trochę go nosiłam:eek: i coś mi "strzeliło w kręgosłupie", byłam u lekarza ale pozapisywał same przeciwbólowe, których nie można brać jak się karmi:szok: na szczęscie zanim kupiłam pytałam w aptece:tak: na razie biorę tylko apap i m mnie smaruje amolem, no i leżę. Masakra jakaś co się u nas dzieje, obiad był z gotowców, wszędzie bajzel, bo biedny m sam nie ogarnia tego wszystkiego, już ma dość, że mu tylko z łóżka polecenia wydaje:-D
Bynajmniej Ignaś ma zabawę z tego, że mi podaje różne rzeczy, przychodzi i się pyta czy coś mi trzeba, nawet swojego misia mi przyniósł:tak::-)

oby szybko przeszło
twój cierpliwy dobrze że pomaga

Soppana, a może masaż by ci pomógł:sorry:buziaczki;-)

ale fajne słoneczko dzisiaj, aż chce się żyć:-D:tak:, Magda nie strasz z tą zimą:no:

ja chyba dzis tez zakupie na jedne sezon czyt wiosenne bo Maks nie ma

Uf, wstałam, chyba ten amol i termofor pomaga :-) Zobaczymy jak będzie jutro. Podobno zima ma wrócić na początku marca :-/ niech lepiej nie wraca,bo Ignaś sie boi, że upadnie na lodzie a ja tęsknie już za słoneczkiem :-)

super że amol pomógł :))))

A które buty kupujesz? Bo my do tej pory głównie Elefanteny, a one akurat tanie nie są. Które z tych tańszych są godne polecenia?

Jak Karol się urodził, to było chyba 20 stopni :rolleyes:. Pamiętam, że żal mi było w szpitalu siedzieć...

jak ja moje oba rodziłam to były piekne wiosenne dni i jak wychodziłam także a Zuze rodziłam w kwietniu i my po tyg juz na spacerki wychodziliśmy

co do butów to tak elefant jest drogi bo jest skórzany i ma specjalne nieprfilowane wkładki cena spora
kolejna marka u nas w deichmanie to Boren shue one sa tez skórzane ale cena nieco mniejsza
i potem jest bobi shue tu juz bez skóry ale ja uważam ze jak na jeden sezon lub nawet pól sezonu bo stopka szybko rośnie można spokojnei je kupować i sa neiraz ładneijsze modele niz te skórzane :))))))))))))))

reklama

...

984463_pg.jpg
chyba dokładnie takie mieliśmy na jesień, a późną jesienią i zimą chodził w butkach z serii action boy galaxy, ale ich nie mogę znaleźć na stronie, sa też korzystne cenowo, poniżej 100zł

Do góry