reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Heh jeszcze się luty nie skończył, a już 21 marcówek jest rozpakowanych :szok:

Magda, w sumie to mu pozwoliłam jechać, bo jakoś nie czuję żeby się coś miało dziać. Ale z drugiej strony, to nie znam dnia ani godziny :-D. Na szczęście teściowa wróciła, więc jak coś to taksówką pojadę ;-)

reklama
hej:tak:
my dziś byłyśmy na spacerku:tak: później szybkie gotowanko i popołudniu wpadli znajomi:tak:
na kilka minut wpadłam z rodzinką do galerii bo miałam torebkę do odebrania;-) ledwie wyszłyśmy z samochodu a Natalka tekst "mama idzie po pampelsi dla Mai a ja i tatą na pilki" (ten plac zabaw z piłkami , zjeżdżalniami) już mi plan ułożyła córunia

Blu pilnuj się kochana, bo jutro pełnia księżyca więc porodówki pękają szwach:rofl2:

Soppana ja to padam po tych spacerkach w trójkę:confused2: ale najbardziej męczy mnie to szykowanie się:sorry: latem będzie luz:tak:

hej
ale dziwnie! a gdzie są emotki bo padło mi na oczy;)

Sandi buziaki dla małej. Sio chorobo!!!

ps emoty są w edycji zaawansowanej:confused2:

reklama
Do góry