reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
pozdrawiam z łóżka:eek: od wczoraj leżę i się nie ruszam:-( byliśmy z Ignasiem pooglądać wózki w dwóch sklepach, M został z Michaśką i żeby szybko wrócić to trochę go nosiłam:eek: i coś mi "strzeliło w kręgosłupie", byłam u lekarza ale pozapisywał same przeciwbólowe, których nie można brać jak się karmi:szok: na szczęscie zanim kupiłam pytałam w aptece:tak: na razie biorę tylko apap i m mnie smaruje amolem, no i leżę. Masakra jakaś co się u nas dzieje, obiad był z gotowców, wszędzie bajzel, bo biedny m sam nie ogarnia tego wszystkiego, już ma dość, że mu tylko z łóżka polecenia wydaje:-D
Bynajmniej Ignaś ma zabawę z tego, że mi podaje różne rzeczy, przychodzi i się pyta czy coś mi trzeba, nawet swojego misia mi przyniósł:tak::-)

reklama
Agatulka fajne są te butki:tak:, Pietrek ma prawie wszystko z deichmana, nie jest mi szkoda wyrzucać, bo przecież co sezon to nowe - większe butki:-D

Soppana, a może masaż by ci pomógł:sorry:buziaczki;-)

ale fajne słoneczko dzisiaj, aż chce się żyć:-D:tak:, Magda nie strasz z tą zimą:no:

Ewelina tak słyszałam dzis w pogodzie...
oby już nie było biało....
co do butów, to ostatnio młodemu przymierzałam adidaski i będzie miał jeszcze z ubiegłego roku....

Uf, wstałam, chyba ten amol i termofor pomaga :-) Zobaczymy jak będzie jutro. Podobno zima ma wrócić na początku marca :-/ niech lepiej nie wraca,bo Ignaś sie boi, że upadnie na lodzie a ja tęsknie już za słoneczkiem :-)

ja pamiętam, jak było w marcu, kiedy leża łam na oddziale w oczekiwaniu na poród i p porodzie... to jednego dnia było zielono ciepło pięknie a następnego spadł mega śnieg... ale szybko na szczęście stopniał i jak wychodziliśmy ze szpitala to już chyba nie było śniegu, ale nie było chyba też zbyt ciepło, ale nie pamiętam....

Agatulka fajne są te butki:tak:, Pietrek ma prawie wszystko z deichmana, nie jest mi szkoda wyrzucać, bo przecież co sezon to nowe - większe butki:-D
A które buty kupujesz? Bo my do tej pory głównie Elefanteny, a one akurat tanie nie są. Które z tych tańszych są godne polecenia?

ja pamiętam, jak było w marcu, kiedy leża łam na oddziale w oczekiwaniu na poród i p porodzie... to jednego dnia było zielono ciepło pięknie a następnego spadł mega śnieg... ale szybko na szczęście stopniał i jak wychodziliśmy ze szpitala to już chyba nie było śniegu, ale nie było chyba też zbyt ciepło, ale nie pamiętam....
Jak Karol się urodził, to było chyba 20 stopni :rolleyes:. Pamiętam, że żal mi było w szpitalu siedzieć...

hej
pozdrawiam z łóżka:eek: od wczoraj leżę i się nie ruszam:-( byliśmy z Ignasiem pooglądać wózki w dwóch sklepach, M został z Michaśką i żeby szybko wrócić to trochę go nosiłam:eek: i coś mi "strzeliło w kręgosłupie", byłam u lekarza ale pozapisywał same przeciwbólowe, których nie można brać jak się karmi:szok: na szczęscie zanim kupiłam pytałam w aptece:tak: na razie biorę tylko apap i m mnie smaruje amolem, no i leżę. Masakra jakaś co się u nas dzieje, obiad był z gotowców, wszędzie bajzel, bo biedny m sam nie ogarnia tego wszystkiego, już ma dość, że mu tylko z łóżka polecenia wydaje:-D
Bynajmniej Ignaś ma zabawę z tego, że mi podaje różne rzeczy, przychodzi i się pyta czy coś mi trzeba, nawet swojego misia mi przyniósł:tak::-)

oby szybko przeszło
twój cierpliwy dobrze że pomaga

Soppana, a może masaż by ci pomógł:sorry:buziaczki;-)

ale fajne słoneczko dzisiaj, aż chce się żyć:-D:tak:, Magda nie strasz z tą zimą:no:

ja chyba dzis tez zakupie na jedne sezon czyt wiosenne bo Maks nie ma

Uf, wstałam, chyba ten amol i termofor pomaga :-) Zobaczymy jak będzie jutro. Podobno zima ma wrócić na początku marca :-/ niech lepiej nie wraca,bo Ignaś sie boi, że upadnie na lodzie a ja tęsknie już za słoneczkiem :-)

super że amol pomógł :))))

A które buty kupujesz? Bo my do tej pory głównie Elefanteny, a one akurat tanie nie są. Które z tych tańszych są godne polecenia?

Jak Karol się urodził, to było chyba 20 stopni :rolleyes:. Pamiętam, że żal mi było w szpitalu siedzieć...

jak ja moje oba rodziłam to były piekne wiosenne dni i jak wychodziłam także a Zuze rodziłam w kwietniu i my po tyg juz na spacerki wychodziliśmy

co do butów to tak elefant jest drogi bo jest skórzany i ma specjalne nieprfilowane wkładki cena spora
kolejna marka u nas w deichmanie to Boren shue one sa tez skórzane ale cena nieco mniejsza
i potem jest bobi shue tu juz bez skóry ale ja uważam ze jak na jeden sezon lub nawet pól sezonu bo stopka szybko rośnie można spokojnei je kupować i sa neiraz ładneijsze modele niz te skórzane :))))))))))))))

reklama

...

984463_pg.jpg
chyba dokładnie takie mieliśmy na jesień, a późną jesienią i zimą chodził w butkach z serii action boy galaxy, ale ich nie mogę znaleźć na stronie, sa też korzystne cenowo, poniżej 100zł

Do góry