reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej
wpadłam na wspaniały pomysł:-) otóż gresy polerowane w kuchni i przedpokoju wysmarowałam pastą sidolux:confused2: jak zobaczyłam po kilku godzinach co się z tym dzieje, to mało nie wyskoczyłam przez balkon:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczęła się ta warstwa łuszczyć:szok: i wyglądało to tak, jakby skóra schodząca z ciała po opalaniu:confused2: żeby zetrzeć sidolux wczoraj przez 2 godziny szorowałam podłogę zmywakiem i cifem:confused2: a dziś bolą mnie nadgarstki, kręgosłup i uda:sorry: moja podłoga jest tak czyta, że można z niej jeść:rofl2:

reklama
Roksi, zwariowałaś chyba z tą podłogą:-D darmowy fitness miałaś przynajmniej:-D
u nas pogoda taka bura, ze się nie chce nosa wystawić z domu byliśmy tylko na zakupach i chwilę pociągi pooglądać:tak: niestety Miśka nie za bardzo lubi spacery w kombinezonie i czapce:confused2:

hej Kobietki!:-)

nic nie piszę bo jakiś zły czas mam, nie chcę Wam smucić...

żyjemy, Zosia w domu bo trochę chora...

Heloł :-)

U nas dziś wiosna. Mam nadzieję, że już tak zostanie :tak:.

Madzik, nie bądź taka, napisz co się dzieje...

kochana ja tez liczę ze tak zostanieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zima a sio a sio
pieknie jak na dworze

Roksi to miałas fitnes wieczorową porą

Madzik podsyłam słoneczko na poprawę humoru

Zobacz załącznik 209162

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry