reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej, wczoraj dzwoni do mnie babka z płac, że czemu ja mam urlop a nie dodatkowy macierzyński, ten co wszedł od stycznia:confused: a ja myślałam, że to dla tych co urodziły po 1 I:baffled: i zrobiła mi macierzyński a podanie mam dosłać:tak: fajnie, bo zawsze to 2 tyg dłużej płacone:-)
Roksi a ty składałaś?
Ignaś ledwo wrócił od babci a już się nudzi w domu:confused: muszę wymyślać zabawy, właśnie pocięłam włóczkę na kawałki i będziemy wyklejać:tak::-)

zawsze to 2 tyg wiec tylko się cieszyć i dobra babka ze dała znać

o jaki pomysł z klejeniem hehhehe
moje tańcza słuchając płyty na DVD pafy czy jakoś tak takie duży miś niby pies tańcza uczą się mówić i wsioo ale jaka muzyczka uuu

hej:-)
jakiś sądny dzień miałam wczoraj N rozrabiała, Pszczółka marudziła, a m wrócił z pracy chory i rozłożył się w łóżku:wściekła/y: na szczęście była to jednodniowa jelitówka i dziś poszedł to pracy:tak: bo chory chłop w domu to tragedia:szok: wolałabym 5 dzieci rozbrykanych:-D

Soppana tak napisałam podanie o przedłużenie:tak: kończy mi się w marcu:tak:
Agatulka gratuluje umowy:tak:
uuuuuuuuu takkk lepiej dzieci niz chory chłopppp

reklama
hej

agatulka fajnie, że odetchnęłaś na trochę z pracą:-)

roksi uchowaj nas Boże przed chorym facetem w domu:szok::szok::-D:-D

czy ktoś wie, kiedy będzie troszkę cieplej:confused:

nie żebym straszyła ale mnie ostatnio mąz poinformował ze w tv mówili że do końca lutego ma być tak zimno mnie to przeraża :szok::szok::szok::szok::szok:
bo ile ferii mogę dzieciom robić

my dziś porzadki w puzzlach i w pierdołach robimy ale połowa dnia leniwa była po za spacerem

Witajcie!

agatulka i ode mnie gratulacje! ile Ci dojazd zajmuje? bo musisz pół miasta przemierzyć:sorry2:

roksi kochana jesteś z tą radą:-D ja mam teraz drugi tydzień ferii:tak: już mi lepiej, dziękuję za troskę - ewelina;-)

soppana życzę pomyślnego rozwoju wydarzeń:tak::-)

blue obczaiłaś jakiś inny szpital?

magda jak dziś Krzysiulek?

Nie posyłam Zosi do przedszkola bo nie mam sumienia zdzierać jej o 8 jak jest -20 a ja w domu, ale od poniedziałku pewnie będzie problem po długiej przerwie...wolę jednak ten problem niż wychodzenie na taki mróz:sorry2:

Witajcie!

agatulka i ode mnie gratulacje! ile Ci dojazd zajmuje? bo musisz pół miasta przemierzyć:sorry2:

roksi kochana jesteś z tą radą:-D ja mam teraz drugi tydzień ferii:tak: już mi lepiej, dziękuję za troskę - ewelina;-)

soppana życzę pomyślnego rozwoju wydarzeń:tak::-)

magda jak dziś Krzysiulek?

Nie posyłam Zosi do przedszkola bo nie mam sumienia zdzierać jej o 8 jak jest -20 a ja w domu, ale od poniedziałku pewnie będzie problem po długiej przerwie...wolę jednak ten problem niż wychodzenie na taki mróz:sorry2:

madzikm ja tez zrobiłam moim ferie ale od nastepnego tyg juz mus bo w czwartek mam na 7 dostawa

ja jadę 20 min jednym autobusem wiec sądze ze to żadna długa droga pod same drzwi Bonarki jedzie hehehehe

maluchy dały w kośc a głowa pęka wrrr

cześć...
no Krzyś dobrze, raz na dwa dni kupki robi, choć dziś już 2 dzień nie zrobił :-D na szczęśćie nie mówi, że go brzuszek boli itp. Ale za to dostaje juz na głowę, ciągle tylko mama na dwór, mama na dwór...
co do temperatur na dworze, to przypominam, że mamy zimę :-D z tego, co słyszałam, to ma mróz trochę zelżeć od czwartku, ale nie na długo ponoć i mają przyjść znowu mrozy do -10....

Wahałam się między Żeromskim i Rydygierem i w końcu zdecydowałam się na Rydygiera, ale potem wyszła ta cukrzyca i teraz już nie wiem. Jutro idę do poradni patologii ciąży na Kopernika i zobaczę co mi tam powiedzą... W sumie to już dzisiaj tam byłam, ale okazało się że potrzebne jest skierowanie z poradni diabetologicznej i jak poszłam po to skierowanie, to spędziłam tam 3 godziny :wściekła/y:. Nienawidzę państwowej służby zdrowia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Blu, popytaj w tym szpitalu czy w twoim przypadku lepiej rodzić u nich czy tam gdzie wybrałas. Tam gdzie ja rodziłam dokarmiali dzieci w nocy jeśli płakały a matka nie miała pokarmu, bo to noc :-/ Ja też mam dość państwowej służby zdrowia, w październiku zapisy do kardiologa dziecięcego na czerwiec a jak patrze na wypłate ile odciągają to mnie trafia! A prywatnie za abonament w LIM płace za dzieci i M 70zł i do tego samego kardiologa dostałam sie za 10dni!

reklama
Do góry