reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ewelinka jak mały dalej będzie miał takie problemy to wybiorę się. Na razie stan na dzis kupka była i chyba taka nie twarda, przynajmniej na taką nie wyglądała... dalej podaję lactulosam...

reklama
Hello :-)

U mnie lepiej, cukry zaczęły reagować na insulinę i trochę spadają, ale ciągle jestem na etapie doboru dawek. Jestem na diecie od niecałych 2 tygodni i zamiast przybierać na wadze, to schudłam o kilogram :baffled:. Diabetolog nie będzie zadowolony :-p.

Ciągle się zastanawiam nad szpitalem. Mam znajomą (właściwie przyszywaną ciotkę), która pracuje na klinice i nawet zaproponowała mojemu tacie, że może mi załatwić tam konsultację. Muszę do niej zadzwonić i pogadać.

Hello :-)

U mnie lepiej, cukry zaczęły reagować na insulinę i trochę spadają, ale ciągle jestem na etapie doboru dawek. Jestem na diecie od niecałych 2 tygodni i zamiast przybierać na wadze, to schudłam o kilogram :baffled:. Diabetolog nie będzie zadowolony :-p.

Ciągle się zastanawiam nad szpitalem. Mam znajomą (właściwie przyszywaną ciotkę), która pracuje na klinice i nawet zaproponowała mojemu tacie, że może mi załatwić tam konsultację. Muszę do niej zadzwonić i pogadać.

wbijaj wtyki sie przydadzą zawsze i bys tam miała kogoś znajomego czy przyszywaną ciotkę :))

blu dieta to jedyny plus cukrzycy:tak: zawsze mniej będzie do zgubienia po ciąży:tak:

ba najwazniejsze mieć mniej do zgubienia każda o tym marzy

a ja dzis dostałam na szkoleniu nową umowę i mam spokój jak na razie do końca sierpnia nie jest to praca moich marzeń ale na zimę musze mieć prace a w miedzy czasie bee szukac coś co mnie zadowoli w 100%

ziąb taki ze szok pracuje w tyg tylko w środę i to na 15 30 wiec poprosze szwagiereczkę by do dzieci przyszła i robie im tydzień ferii za zimno wolę pochuchać na zimno

Agatulka, gratuluję :tak:

Co do Kopernika, to ja sie porodu tam nie boję, ale tam podobno dzieci dokarmiają a ja nie chcę :-( To jest świetny szpital dla "trudnych przypadków", neonatologia na najwyższym poziomie, ale nie cackaja się za bardzo jeżeli chodzi o atmosferę, czy takie właśnie szczegóły jak karmienie piersią. Tak mi się wydaje przynajmniej...

Agatulka, gratuluję :tak:

Co do Kopernika, to ja sie porodu tam nie boję, ale tam podobno dzieci dokarmiają a ja nie chcę :-( To jest świetny szpital dla "trudnych przypadków", neonatologia na najwyższym poziomie, ale nie cackaja się za bardzo jeżeli chodzi o atmosferę, czy takie właśnie szczegóły jak karmienie piersią. Tak mi się wydaje przynajmniej...

oby nie było tak źle a dobrze by było rodzić w miejscu z tak dobrymi fachowcami
ja na dnaich musze zmienić swojego ginekologa i planuje do Galla sie przenieśc ponoć dobra placówka a tez daleko nie mam

oby nie było tak źle a dobrze by było rodzić w miejscu z tak dobrymi fachowcami
ja na dnaich musze zmienić swojego ginekologa i planuje do Galla sie przenieśc ponoć dobra placówka a tez daleko nie mam
Tak, Galla bardzo chwalą :tak:. Ja w ciąży z Karolem chodziłam do lekarki, która pracowała w tym szpitalu. Ale już tam nie pracuje i przyjmuje tylko w swoim gabinecie prywatnym.

hej, wczoraj dzwoni do mnie babka z płac, że czemu ja mam urlop a nie dodatkowy macierzyński, ten co wszedł od stycznia:confused: a ja myślałam, że to dla tych co urodziły po 1 I:baffled: i zrobiła mi macierzyński a podanie mam dosłać:tak: fajnie, bo zawsze to 2 tyg dłużej płacone:-)
Roksi a ty składałaś?
Ignaś ledwo wrócił od babci a już się nudzi w domu:confused: muszę wymyślać zabawy, właśnie pocięłam włóczkę na kawałki i będziemy wyklejać:tak::-)

reklama
hej:-)
jakiś sądny dzień miałam wczoraj N rozrabiała, Pszczółka marudziła, a m wrócił z pracy chory i rozłożył się w łóżku:wściekła/y: na szczęście była to jednodniowa jelitówka i dziś poszedł to pracy:tak: bo chory chłop w domu to tragedia:szok: wolałabym 5 dzieci rozbrykanych:-D

Soppana tak napisałam podanie o przedłużenie:tak: kończy mi się w marcu:tak:
Agatulka gratuluje umowy:tak:

Do góry