reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Dobry wieczór

Ja znów kurcze zaraz reprymendę dostanę bo aktywnośc mi sie wyzerowała...

Soppana podziwiam za takie decyzje o przenoszeniu się na drugi koniec Polski ... Ja to chyba bym się nie odważyła. A Wy wynajmujecie teraz mieszkanie? (bo juz nie pamiętam ale tak mi sie kojarzy) To jednak niezły wyczyn tak nagle zostawic wszystko i odnajdowac sie w zupełnie innym miejscu. Tyle dobrze, ze Rodzinka będzie bliżej. No i pracę będziesz miała.

Blu masz zamieszanie z tym cukrem... Z Karolem chyba nie miałaś takich problemów - dieta, pilnowanie sie itp. no nie?

Roksi z tą zimą to nei wiem czy będzie tak wesoło... Od jutra ma byc niby cieplej czy raczej mniej zimno ale za to ma wiac więc odczuwalne temperatury będą nieprzyjemne... A podobno po niedzieli znów mrozy :/. Porażka. Mnie sie przez tę pogodę nie chce chodizc na aerobik a za to jem jak opętana, szczególnie słodycze :/.

Jako ciekawostkę możecie sobie zobaczyc czy Was widac :) Mapy Zumi.pl - mapa Polski, plany miast, wirtualne wycieczki, turystyka, informacje drogowe, bankomaty . Mąż dzis oglądał mapy i zobaczył, ze mają w miarę świeże zdjecia satelitarne ale chyba nie na każdym terenie. U mnie w każdym razie widać bałągan na podwórku ;)

hej:tak:
już nic nie mówię o pogodzie bo musiałabym mięsem rzucać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Debiutantko chyba na zumi fotkę robili w niedzielę rano:-D na pewno niedziela, bo mojego męża autko nie stoi w pracy, za to u moich rodziców stoi autko taty, widać mój leżak na którym wylegiwałam się u rodziców (rozkładany na mój przyjazd na niedzielny obiad) :sorry2: nie ma basenu na podwórku więc koniec sierpnia lub później:tak: a na błoniach jasno górskich widać krzesełka, więc jakieś święto;-)

Hej :-)

Dzwoniłam wczoraj do szpitala w którym chciałabym rodzić i mi pani powiedziała, że można u nich rodzić z cukrzycą :tak:. Więc jeżeli nie będzie żadnych innych problemów, to tam się zgłoszę i już.

Debiutantko, w pierwszej ciąży nie miałam cukrzycy :no:.

Soppana, ja mam abonament w Luxmedzie i też sobie bardzo chwalę :tak:

reklama
Do góry